Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul Harry Miheț: Pe 6-7 octombrie, spuneți „DA” Libertății

Într-o postare pe Facebook, avocatul american de origine română, Horațiu "Harry" Miheț îi îndeamnă pe români să meagă la Referendum și să voteze "DA".

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.10.2018 - 10:28

"Libertatea este fragilă și nici odată nu este mai mult decât o singura generație de la dispariție. Libertatea nu este moștenită. Trebuie cucerită și apărată mereu în fiecare generație, pentru că ea nu-i vine unui popor decât odată. Cei care au cunoscut Libertatea și apoi au pierdut-o, nu au mai regăsit-o nici odată." – Ronald Reagan. În mod invariabil, Revoluția Sexuala distruge Libertatea. In doua zile, pe 6-7 Octombrie, spuneți „DA” Libertății. #Referendum", a scris avocatul pe Facebook.

Harry Miheț este un avocat american de origine română, membru al Liberty Council, organizație nonprofit care apără drepturile omului. Într-un interviu recent pentru RL, Miheț a făcut o trecere în revistă a unor cazuri celebre pentru care a pledat în instanță, în care persoane creștine au fost date în judecată de către membri ai comunității LGBT. Miheț scoate în evidență noua tiranie despre care spune că a acaparat SUA și pe care o vede conturându-se și în România.

Comentarii