15 amenzi în valozare de 7000 de lei au fost date la protestul din Piața Victoriei

Unii participanți la protestul din Piața Victoriei au primit 15 amenzi în valoare de 7000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

Actualizat: 08.11.2020 - 21:27

,,În conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt permise, cu participarea a maximum 100 de persoane. Echipele de dialog ale Jandarmeriei Capitalei au discutat cu organizatorii şi cu persoanele prezente, pentru a le aduce la cunoştinţă prevederile legale şi măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestor prevederi”, relatează Jandarmeria Capitalei, citat de news.ro
 
Jandarmii au atras atenţia asupra folosirii aparatelor de zbor fără pilot, denumite generic "drone", deasupra spaţiilor publice, iar o persoană a fost surprinsă folosind un astfel de aparat și sancţionată contravenţional pentru această faptă. 

 ,,În continuare, sunt desfăşurate activităţi specifice de identificare şi sancţionare şi a altor persoane care au încălcat prevederile legii. Scopul nostru nu este acela de a sancţiona, ci acela de a limita răspândirea virusului. Pentru sănătatea dumneavoastră şi protecţia celorlalţi cetăţeni, vă recomandăm să respectaţi măsurile de protecţie sanitară. Sănătatea şi siguranţa dumneavoastră sunt prioritatea noastră!”, precvizează jandarmii bucureşteni.

Comentarii