Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Artă de stânga globalistă, făcută cu bani publici, la Timișoara

O expoziție stradală, organizată zilele acestea la Timișoara, arată lideri mondial în ipostaze ciudate.

Share

Rl online 0 comentarii

31.10.2018 - 18:25

Astfel, Putin este înfățișat ca fiind gay, lui Trump îi este asociată o siglă care aduce aminte de zvastica nazistă, iar conflictul din Fâșia Gaza este reprezentat ca o baie de sânge.

Proiectul TOLERANCE TRAVELING POSTER SHOW a fost inițiat de designerul grafic și ilustratorul newyorkez Mirko Ilić în 2017. Expoziția prezintă peste 90 de postere create de designeri și artiști consacrați de pretutindeni din lume, fiecare lucrare exprimând vizual înțelegerea toleranței în limba maternă a autorului. Colecția este prezentată în spații publice și nu în galerii de artă, deoarece scopul ei constă nu numai în expunerea lucrărilor, ci și în reunirea și conectarea vizitatorilor.

Expoziția este deschisă în perioada 5 Octombrie – 5 Noiembrie 2018, în toate spațiile Typopassage din Timișoara: TypeYard U5 & TypoAtelier (Piața Unirii 5), Typopassage (Pasaj Pod Mitropolit Andrei Șaguna), TypoLejer (str. Laszlo Szekelyi 1) și TypoCafe (str. Eugeniu de Savoya 5).

FOTO: Facebook / Edwin Sebastian Marc


Comentarii

loading...