Arad: Peste 3,5 milioane de ţigarete de contrabandă

Peste 3,5 milioane de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii arădeni în două microbuze şi autoutilitară, valoarea acestora ridicându-se la 800.000 de euro.

Share

Rl online 0 comentarii

08.08.2019 - 11:46

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, poliţiştii oraşului Nădlac, împreună cu cei ai oraşului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secţiile 1 şi 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de ţigarete de contrabandă.

Astfel, pe data 7 august, poliţiştii s-au deplasat la sediul unei societăţi comerciale de pe strada 6 Vânători de municipiu, unde, în două microbuze şi o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla ţigări de contrabandă.

“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la faţa locului, în autovehicule fiind depistate 3.540.000 de ţigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate şi timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro”, au precizat reprezentanţii IPJ Arad.

Ţigaretele au fost confiscate, anchetatorii urmând să identifice persoanele implicate în acest caz. 
 

Comentarii