Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproximativ 5.000 de candidați s-au înscris la prima sesiune de admitere la UOC

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2019 - 19:12

Aproximativ 5.000 de candidați (4.957) au ales să își continue studiile la programele universitare de licență în cadrul celor 16 facultăți ale Universității „Ovidius” din Constanța (UOC). Acesta reprezintă cel mai mare număr de candidați din ultimii trei ani. Astfel, dacă în 2017 UOC a înregistrat 4.691 de înscriși la programele de studii universitare de licență, în 2018 datele generale au arătat un număr de 4.780 de candidați care au optat să studieze la una dintre facultățile UOC. Totodată, în acest an, locurile bugetate pentru studii universitare de licență s-au ocupat în proporție de aproximativ 90%.

UOC scoate la concurs, în sesiunea de admitere septembrie, la:

Studii universitare de licență
a)     156 de locuri fără taxă;

b)    48 de locuri pentru românii de pretutindeni;

c)     1.955 de locuri cu taxă.

Studii universitare de masterat
a)     73 de locuri fără taxă;

b)    15 locuri pentru românii de pretutindeni;

c)     1.464 de locuri cu taxă.

 

·       Studii universitare de doctorat

a)     23 de locuri fără taxă;

b)    2 locuri pentru românii de pretutindeni;

c)     81 de locuri cu taxă.

Numărul de locuri repartizat pe facultăți, pentru studii universitare de licență, poate fi consultat aici, iar cel pentru studii universitare de masterat aici.

Toate informațiile legate de admiterea 2019, sesiunea septembrie, pot fi accesate la  http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar și pe site-urile facultăților.

 

 

Citește totul despre:

#universitate #constanta

Comentarii