Foto: arhivă

Accident mortal, cu patru mașini, pe DN 2. Traficul rutier a fost blocat

Un accident în care au fost implicate patru mașini a avut loc pe DN 2. O persoană a murit și altele au fost încarcerate după ce mașinile s-au ciocnit pe Drumul European E85, între localitățile Cioranca și Limpeziș din județul Buzău, potrivit fanatik.ro.

Share

Redacția Online 0 comentarii

15.11.2019 - 17:06

O persoană a murit în urma impactului dintre cele patru autovehicule, iar trei persoane au fost rănite. Una din persoanele implicate în acest accident a decedat, informează România TV, la scurt timp după producerea accidentului. Două dintre mașinile implicate în această ciocnire au fost aruncate în șanț, iar o altă mașină a ajuns pe contrasens și a fost și ea acroșată.

 Într-o mașină era un om care nu mişca, iar in cealaltă, două persoane încarcerate”, scriu cei de la Reporter Buzoian. În urma acestui accident, traficul rutier pe Drumul Național 2 a fost blocat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2E85 București – Buzău, între localitățile Cioranca și Limpezis (jud. Buzău) a avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav. Drumul este blocat. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40-60 de minute”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Comentarii