12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăȘtirile zilei9 deținuți infectați cu Covid-19 au fost transferați la Penitenciarul Spital Jilava

9 deținuți infectați cu Covid-19 au fost transferați la Penitenciarul Spital Jilava

Administrația Națională a Penitenciarelor a decis testarea a 95 deținuți și 8 polițiști din cadrul Penitenciarului Timișoara după apariția unor cazuri de infectare cu Covid-19.

„Având în vedere că rezultatele iniţiale au relevat alte 10 cazuri pozitive în rândul deţinuţilor testaţi, s-a dispus transferarea a 9 dintre aceştia la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava. Tratamentul celui de-al 10-lea este asigurat de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara, decizia fiind determinată de riscurile asociate vârstei. Persoanele private de libertate confirmate pozitiv se aflau cazate în aceeaşi cameră de deţinere.”, a anunțat ANP.

Un singur polițist dintre cei testați au fost confirmați cu noul coronavirus. Ca măsură de prevenție, s-a decis testarea întregului efectiv de deţinuţi şi a tuturor cadrelor unităţii.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă