Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

1.500 elevi de la un Liceu din Ploiești intră în scenariul roșu de predare a cursurilor

Colegiul „Regina Maria” din Ploiești trece pe scenariul roșu după ce marți seara a fost confirmat un al patrulea caz de infectare în rândul elevilor și salariaților unității de învățământ.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2020 - 10:51

Fostul liceu pedagogic din Ploiești trece la ore susținute sută la sută online, este decizia luată de autoritățile locale marți după-amiază după ce au fost confirmați pozitiv un profesor de școală primară și un angajat din rândul personalului nedidactic din cadrul Colegiului, potrivit News.ro.

Anul școlar a început în scenariul galben iar în ultimele zile mai multe clase din cadrul Colegiului „Regina Maria” din Ploiești au intrat în scenariul roșu. În cele din urmă, începând de miercuri toți elevii vor învăța de acasă în următoarele 14 zile.

Comentarii