21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRapid s-a despărțit de Răzvan Oaidă! Mijlocașul a devenit liber de contract

Rapid s-a despărțit de Răzvan Oaidă! Mijlocașul a devenit liber de contract

Rapid s-a despărțit de mijocașul Răzvan Oaidă.

Rapid București continuă schimbările în echipă, anunțând oficial despărțirea de Răzvan Oaidă, mijlocașul de 26 de ani sosit de la FCSB în vara anului trecut. Deși jucătorul a fost titular în ultimele două meciuri sub comanda noului antrenor, Marius Șumudică, clubul a decis să pună capăt colaborării chiar înainte de închiderea perioadei de mercato din România, pe 9 septembrie.

Oaidă, liber să își aleagă următoarea destinație

Chiar dacă fereastra de transferuri s-a închis, Oaidă este acum liber să semneze cu orice echipă din moment ce și-a reziliat contractul cu Rapid. Printre echipele interesate de serviciile sale se numără UTA Arad și Gloria Buzău, ambele căutând să-și întărească lotul înainte de următoarele meciuri din campionat.

„Răzvan Oaidă a fost un exemplu de profesionalism și îi mulțumim pentru toată energia depusă pe parcursul perioadei petrecute la Rapid. Îi urăm mult succes în continuare!”, a fost mesajul oficial transmis de clubul giuleștean.

Răzvan Oaidă devine al treilea jucător care părăsește echipa de la instalarea lui Marius Șumudică pe banca tehnică, după plecările lui Jayson Papeau în Qatar și împrumutul lui Omar El Sawy la Sepsi Sfântu Gheorghe.

În cele 44 de meciuri disputate pentru Rapid, Oaidă a înscris un gol și a oferit 3 pase decisive. Deși nu a avut o perioadă foarte lungă în tricoul alb-vișiniu, mijlocașul a fost apreciat pentru atitudinea sa profesională și contribuția adusă echipei.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

România și-a stabilit lotul pentru Billie Jean King Cup

România a anunțat echipa cu care va participa în premieră la turneul final Billie Jean King Cup, unde va întâlni Japonia în optimile de...

Dezvăluire șocantă făcută de actrița Tily Niculae, actrița din „La Bloc”

Tily Niculae, cunoscută pentru rolul ei din serialul „La Bloc”, a făcut o dezvăluire tulburătoare, relatând că fiica ei a suferit un accident vascular...

TAROM oferă prețuri speciale la zborurile aniversare către Praga și Paris

Compania TAROM oferă 70 de vouchere pentru toate biletele achiziţionate pe site-ul companiei, în data de 18 septembrie, precum şi bilete la tarife începând...
Ultima oră
Pe aceeași temă