16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Corina Bud, fără lenjerie intimă! Imagini virale cu vedeta

VIDEO. Corina Bud, fără lenjerie intimă! Imagini virale cu vedeta

Corina Bud a fost protagonista unui incident neplăcut în timpul unui concert recent organizat de „Forza ZU”, în fața a peste 70.000 de persoane.

Într-un moment de neatenție, artista, care îmbrăca o rochie verde strălucitoare, mulată și cu o crăpătură adâncă, a făcut o mișcare nefericită care a expus accidental părțile intime ale sale.

@mogamadalin1 Chiar că Forza Zu stie să te dea gata… #foryou #foryoupage #fyp #romania #corina #bud ♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

Corina Bud a oferit imaginea săptămânii

Fără să realizeze ceea ce s-a întâmplat, Corina Bud s-a aplecat în timpul unui moment de intensitate pe scenă, lăsând la vedere tot ce avea sub rochie, în absența lenjeriei intime.

Incidentul a fost surprins de camerele de filmat și s-a răspândit rapid pe rețelele sociale, generând numeroase reacții și comentarii din partea internauților.

Acest moment stânjenitor a devenit viral și a captat atenția publicului în mod neașteptat.

Corina Bud a devenit virală în momentul când Babasha a cântat alături de Coldplay, moment în care, la finalul concertului, vedeta cerea părerea oamenilor despre acel moment. Ea a sugerat că ar fi fost un moment care nu-și avea locul acolo.

Ulterior, și-a prezentat scuzele.

„Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat. Eu cred că cei de la Coldplay n-aveau în palmares huiduieli de la 50.000 de oameni și s-au gândit să îl ia pe Babasha. Băi, problema nu e că e manea, ci că momentul a fost prost și total nepotrivit în context. Avem legende, artiști, dacă tot voia PR-ul sau Chris Martin să facă ceva ca tribut pentru arta din România. Avem valori”, spunea Corina Bud.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă