20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăLifestyleIon Țiriac, în formă maximă la 85 de ani. Ce dietă urmează...

Ion Țiriac, în formă maximă la 85 de ani. Ce dietă urmează miliardarul

Ion Ţiriac, ajuns la vârsta de 85 de ani, evită cu desăvârșire mâncărurile grase. Deși în prima parte a vieții a fost un fan al preparatelor bogate în grăsimi, magnatul a schimbat acest obicei pentru a-și proteja sănătatea și a-și menține silueta.

Dieta lui Ion Țiriac

Ion Țiriac se gândește mult la sănătatea lui. Magnatul nu mănâncă deloc gras, chiar dacă mai poftește.

Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal, a spus verișoara lui Mariana Stanciu, în trecut, potrivit Impact.ro.



Ion Țiriac este unul dintre cei mai influenți și de succes oameni de afaceri din România, cu o carieră remarcabilă în sport și în business.

Fost jucător de tenis și hochei pe gheață, Țiriac s-a remarcat în anii ’60 și ’70 ca unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume, fiind partenerul de dublu al lui Ilie Năstase.

După retragerea din sport, Țiriac s-a dedicat afacerilor, construindu-și un imperiu financiar impresionant, cu investiții în diverse domenii precum bancar, imobiliar, auto și sportiv.

Este recunoscut pe plan internațional pentru contribuțiile sale la dezvoltarea tenisului și pentru succesul său în lumea afacerilor, fiind considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Erling Haaland vrea să doboare un record imens în duelul Manchester City – Inter!

Erling Haaland are șansa de a doborî un record fabulos în Champions League, într-un meci cu miză împotriva celor de la Inter Milano. Transferat la...

Autoturism de lux dispărut din Germania, găsit de polițiștii de frontieră în Portul Constanța

Un autoturism de lux, dispărut din Germania, a fost identificat de polițiștii de frontieră în Portul Constanța, fiind pregătit pentru export către Georgia. Vehiculul,...

Numărul morților din atacul cu pagere din Liban a ajuns la 12, a declarat ministrul libanez al Sănătății

Printre cele 12 persoane ucise, se află și o fetiță de 8 ani. Cel puțin 2 800 de oameni au fost răniți, în atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă