15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportFotbalClement Lenglet a ajuns la Atletico Madrid. "Bine ai venit!"

Clement Lenglet a ajuns la Atletico Madrid. „Bine ai venit!”

Atletico Madrid continuă să se întărească în această vară, anunțând cel de-al cincilea transfer important.

După ce i-a adus pe Julian Alvarez, Conor Gallagher, Alexander Sorloth și Robin Le Normand, clubul madrilen a semnat cu fundașul francez Clement Lenglet, în vârstă de 29 de ani.

Anunțul echipei Atletico Madrid

Luni, 26 august, Atletico Madrid a oficializat transferul lui Clement Lenglet, care vine sub formă de împrumut de la rivala Barcelona.

Fundașul central va evolua pentru echipa de pe Metropolitano până la finalul acestui sezon.

”Atletico de Madrid și FC Barcelona au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Clement Lenglet, care va juca pentru clubul nostru până la finalul acestui sezon.

Fundașul central internațional francez, în vârstă de 29 de ani, este cunoscut pentru capacitatea sa de a avansa și de a anticipa mingea și are o vastă experiență în cluburi din țara sa natală, dar și în Premier League și La Liga.

Fundașul central a trecut examenul medical corespunzător la Centrul de Medicină Sportivă de Înaltă Performanță Vithas – Invictum din cadrul Spitalului Universitar Arturo Soria din Madrid și ulterior a semnat noul său contract.

Bine ai venit, Clement!”, a transmis Atletico pe site-ul oficial.

Pentru a facilita împrumutul, Barcelona a solicitat prelungirea contractului lui Lenglet. Astfel, francezul rămâne legat de clubul catalan până cel puțin în 2026, oferind ambelor echipe o soluție avantajoasă pentru sezonul actual.

Atlético Madrid este unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din Spania, cunoscut pentru stilul său de joc intens și defensiv sub conducerea antrenorului Diego Simeone.

Fondat în 1903, clubul a câștigat de-a lungul timpului multiple titluri de La Liga, Copa del Rey și a ajuns de trei ori în finala UEFA Champions League.

Echipa joacă pe stadionul Wanda Metropolitano și este recunoscută pentru fanii săi pasionați și pentru rivalitatea cu Real Madrid, cunoscută sub numele de „El Derbi Madrileño”.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Medic stomatolog condamnat la zece ani de închisoare pentru lipsire de libertate și agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Un cutremur a zguduit lumea medicinei dentare după ce medicul Costin Iulian Berechet a fost condamnat la zece ani de închisoare cu executare. Berechet,...

Rusia e furioasă. Muniția din India a ajuns în Ucraina

Proiectilele de artilerie vândute de producătorii de armament indieni au fost deturnate de clienții europeni către Ucraina, iar New Delhi nu a intervenit pentru...

Mai mulți angajați ai unei firme de salubrizare au furat circa 70 de tone de carburant

În Timișoara, 14 angajați ai unei firme de salubrizare sunt investigați de către poliție pentru furt de combustibil, cu o cantitate estimată de aproximativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă