17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMihai Popa de la formaţia italiană Torino FC a fost transferat de...

Mihai Popa de la formaţia italiană Torino FC a fost transferat de o echipă din Superliga

CFR Cluj a anunțat oficial, miercuri, pe pagina sa de Facebook, împrumutul portarului Mihai Popa de la clubul italian Torino FC.

Mihai Popa a semnat cu CFR Cluj

În vârstă de 23 de ani, Popa a fost format la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și are deja o experiență considerabilă la nivel de seniori. Până acum, el a acumulat 112 meciuri în tricoul unor echipe precum Rapid București, Unirea Constanța, Astra Giurgiu și FC Voluntari, unde a apărat în 77 de partide.

Pe plan internațional, Mihai Popa a adunat 10 selecții la echipele naționale de tineret ale României și a făcut parte din lotul olimpic al țării noastre la Jocurile Olimpice 2020. Împrumutul său la CFR Cluj reprezintă o oportunitate importantă pentru tânărul portar de a-și continua dezvoltarea într-o echipă de top din Liga 1.

„Bine ai venit, Mihai Popa! Cluburile CFR 1907 Cluj şi FC Torino au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Mihai Popa în Gruia! Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe intervenţii reuşite pentru CFR Cluj!”, a transmis echipa CFR pe Facebook.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Daniele De Rossi, demis de la AS Roma după un început modest în Serie A

AS Roma a anunțat demiterea antrenorului Daniele De Rossi după doar patru etape fără victorie în actualul sezon din Serie A. Daniele De Rossi, fostul...

România și-a stabilit lotul pentru Billie Jean King Cup

România a anunțat echipa cu care va participa în premieră la turneul final Billie Jean King Cup, unde va întâlni Japonia în optimile de...

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

În cadrul ședinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă