21.7 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalLASK Linz - FCSB. Cât costă biletele la meciul din play-off-ul Europa...

LASK Linz – FCSB. Cât costă biletele la meciul din play-off-ul Europa League

FCSB a pierdut în fața echipei Sparta Praga, scor 2-3, echipa patronată de Becali oprindu-se astfel în turul trei preliminar din UCL. Acum, trupa lui Charalambous va întâlni LASK Linz în play-off-ul Europa League.

LASK Linz – FCSB

FCSB se va duela cu austriecii de la LASK Linz.

Prima manșă se va disputa în Austria pe 22 august, iar returul va avea loc pe 29 august, la București.

Învingătoarea va avansa în fazele finale ale Europa League, în timp ce învinsa va continua parcursul în Conference League.

FCSB a ajuns în acest play-off după ce a fost eliminată din Champions League de Sparta Praga, cu scorul general de 3-4.

Clubul LASK Linz a anunțat prețurile biletelor pentru meciul tur cu FCSB din play-off-ul Europa League, care variază între 20 și 110 euro.

Austriecii speră să umple stadionul Raiffeisen Arena din Linz, care are o capacitate de 19.080 de locuri, pentru a-și susține echipa.

Gigi Becali, după FCSB – Sparta Praga 2-3

După meciul cu Sparta Praga, Gigi Becali a anunțat că a luat decizia de a nu mai face nicio achiziție pentru FCSB în această perioadă de transferuri.

Omul de afaceri a menționat că ar fi continuat să aducă jucători noi dacă echipa s-ar fi calificat în play-off-ul UEFA Champions League.

Eliminarea din competiție l-a determinat să își revizuiască planurile, hotărând să nu mai investească în noi transferuri în acest moment.

Planul de acum e să jucăm play-off-ul din Europa League. De ce să mai iau atacant acum? La revedere. Mai dau bani? Sunt idiot? S-a terminat acum. Dacă era să ne calificăm, mai luam ceva,

a declarat Gigi Becali, potrivit Digisport.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

George Pușcaș a dat cărțile pe față în urma scandalului de națională! „Vreau să clarific totul!”

În ultimele zile, au circulat speculații despre o posibilă plecare a lui George Pușcaș din cadrul echipei naționale a României. Atacantul a ieșit în...

Persoanele active de 50-64 de ani, cele mai vulnerabile la dificultăți financiare

Conform unei cercetări recente publicate de Institutul Național de Statistică (INS), persoanele active cu vârste între 50 și 64 de ani sunt cele mai...

România, lider în implicarea angajaților, dar cu un nivel crescut de stres la locul de muncă

România se situează pe primul loc în Europa în ceea ce privește gradul de implicare al angajaților, conform unui sondaj Gallup realizat în 2024....
Ultima oră
Pe aceeași temă