16.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiiPhone 16 ar putea veni și cu o nouă culoare disponibilă: aur...

iPhone 16 ar putea veni și cu o nouă culoare disponibilă: aur roz

iPhone 16 este pe cale să se lanseze, și asta în mai puțin de o lună de zile. Bineînțeles, zvonurile privind noile modificări curg deja de ceva vreme.

Aur roz pentru iPhone 16?

Potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, care notează în ultimul său buletin informativ Power On, se pare că va exista un nou buton de control al camerei foto pe marginea dreaptă a noului iPhone, deși nu este sigur dacă acesta este limitat doar la modelele Pro.

De asemenea, ecranele vor crește în dimensiune, deși el nu este clar dacă acest lucru se va întâmpla doar la iPhone 16 Pro și Pro Max. Gurman se așteaptă, de asemenea, la culori noi: de exemplu, se va renunța la nuanța albastru titan de pe iPhone 15 Pro, în timp ce Apple va introduce o nouă opțiune, aur roz.

Apple Inc. este una dintre cele mai influente și valoroase companii de tehnologie din lume, cunoscută pentru inovațiile sale revoluționare în domeniul electronicelor de consum.

Fondată în 1976 de Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne, Apple a devenit faimoasă pentru produse emblematice precum iPhone, iPad, Mac, și Apple Watch, care au redefinit industrii întregi.

Compania este recunoscută pentru designul său elegant, interfața prietenoasă și ecosistemul integrat de software și hardware, oferind utilizatorilor o experiență premium și inovatoare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Agent de poliție plasat sub control judiciar. A efectuat operaţiuni financiare cu material lemnos

Un agent de poliție din județul Vâlcea a fost plasat sub control judiciar pentru o serie de infracțiuni grave, printre care operațiuni comerciale ilegale...

Tragedie în Brazilia! Nouă membri ai unei echipe de canotaj au murit într-un accident rutier

Nouă membri din cadrul unei echipe de canotaj din Brazilia și-au pierdut viața într-un accident tragic pe autostrada BR-376, în apropiere de Guaratuba. Echipa de...

FCU Craiova 1948 s-a despărțit de Marius Croitoru

FCU Craiova 1948 a anunțat rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Marius Croitoru, care fusese numit la sfârșitul lunii mai 2024. FCU Craiova...
Ultima oră
Pe aceeași temă