16.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăInternaționalHotel prăbușit în Germania. Cel puțin 9 oameni prinși sub dărâmături

Hotel prăbușit în Germania. Cel puțin 9 oameni prinși sub dărâmături

Inițial, pompierii nu au putut intra în clădire, din cauza riscului de prăbușire

Nouă persoane ar putea fi încă prinse sub dărâmături, după ce un hotel din landul german Renania-Palatinat (sud-vest) s-a prăbuşit parţial în noaptea de marţi spre miercuri, relatează dpa, preluat de Agerpres.

Operaţiunile de salvare sunt în desfăşurare la locul accidentului, în localitatea Kröv.

Imagini de la faţa locului arată porţiuni ale clădirii cu mai multe etaje prăbuşite. Potrivit companiei publice de radio şi televiziune SWR, pompierii nu au putut să intre, inițial, în clădire, din cauza riscului de prăbuşire.

„Câţiva oameni au reuşit să părăsească singuri clădirea şi primesc îngrijiri de la serviciile de salvare şi consilieri”, a mai comunicat poliţia locală.

Clădirile din zonă au fost evacuate, din cauza temerilor că imobilul s-ar putea prăbuşi în totalitate. Deocamdată nu se cunoaşte cauza acestui eveniment, mai notează dpa.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Ciolacu: Dacă nu împuşcăm preşedinţii, atunci îi facem de râs

Preşedintele PSD a declarat că românii au talentul de a demitiza orice politician Întrebat la emisiunea Morning Glory care este primul lucru pe care îl...

Rusia acuză Occidentul de amestec în alegerile din Republica Moldova și respinge acuzațiile ce i se aduc

Rusia a respins acuzaţiile de imixtiune în afacerile interne ale Republicii Moldova şi a denunţat amestecul occidental în alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea...

O lovitură israeliană a vizat suburbiile sudice ale Beirutului

O lovitură israeliană a vizat luni cartierul Ouzai, în suburbiile sudice ale Beirutului, la scurt timp după ce armata israeliană le-a cerut locuitorilor din...
Ultima oră
Pe aceeași temă