15.5 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalVestea cea mare a venit! Mircea Lucescu ar fi acceptat să treacă...

Vestea cea mare a venit! Mircea Lucescu ar fi acceptat să treacă la cârma naționalei

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai respectați și de succes antrenori din fotbalul românesc, a acceptat oficial să preia conducerea echipei naționale a României.

FRF urmează să-l anunțe pe Mircea Lucescu în funcția de selecționer al României

Decizia a fost confirmată după un lung și intens maraton de negocieri, care a durat trei ore. Anunțul oficial va fi făcut pe site-ul Federației Române de Fotbal (FRF), iar prezentarea oficială a noului selecționer va avea loc marți, 6 august, la ora 11:30, la sediul FRF.

În urma deciziei lui Edward Iordănescu de a nu continua pe banca echipei naționale, FRF a început căutările pentru un nou selecționer.

Gheorghe Hagi, un alt nume de marcă în fotbalul românesc, a fost contactat pentru a prelua echipa națională, însă a preferat să rămână alături de proiectul său de la Farul Constanța.

Astfel, FRF s-a reorientat către Mircea Lucescu, care a fost numit ca al doilea antrenor propus de Comisia Tehnică. Lucescu a avut întâlniri detaliate cu Edward Iordănescu, precum și discuții cu staff-ul fostului selecționer, Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Mircea Lucescu, în vârstă de 79 de ani, are o carieră de neegalat în fotbalul românesc și internațional. Cu un palmares care include titluri naționale și internaționale, Lucescu este recunoscut pentru contribuția sa semnificativă la dezvoltarea și succesul echipei naționale a României, dar și pentru realizările sale cu cluburi de prestigiu din Europa.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Panică printre oameni după cutremur. INFP încearcă să-i liniștească

Cutremurul care s-a produs, luni după-amiaza, cu magnitudinea de 5,4 face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea, unde din doi în doi...

VIDEO. Ozana Barabancea vorbește despre momentul în care a fost dată afară de la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Ozana Barabancea a oferit detalii despre momentul în care a fost dată afară din emisiunea „Te cunosc de undeva” în cadrul unei apariții recente...

Analiștii CFA România prognozează o inflație de 4,95% și un curs de 5,0735 lei/euro pentru august 2025

Conform sondajului realizat de CFA România în luna august, analiștii financiari estimează o rată a inflației de 4,95% pentru următoarele 12 luni, până în...
Ultima oră
Pe aceeași temă