21.7 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSocialPeste 100.000 turiști au luat cu asalt litoralul în acest weekend

Peste 100.000 turiști au luat cu asalt litoralul în acest weekend

Este vârf de sezon pe litoralul românesc, iar prețurile reflectă acest lucru. Turiștii cheltuie sume considerabile pentru un sejur la mare, însă scumpirile nu par să îi descurajeze.

În acest weekend, peste 100.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul Mării Negre, ceea ce automat duce la trafic aglomerat pe drumurile către mare.

Pentru mulți, vacanța începe cu frustrare, fiind nevoiți să suporte ore întregi de așteptare în trafic înainte de a ajunge să se bucure de concediul de pe litoralul românesc.

Cei care au ajuns deja la mare se confruntă cu plaje supraaglomerate și prețuri ridicate, semn că suntem în plin sezon estival.

Nici episoadele de vreme extremă nu-i sperie pe turiști

Vineri după-amiaza, o furtună de nisip a deranjat turiștii care încercau să se relaxeze pe plajă.

Totuși, pasionații de sporturi extreme au profitat de vântul puternic. Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru acest weekend pe litoral, cu posibilitatea ca vântul să se intensifice din nou.

Astfel, deși condițiile nu sunt ideale, turiștii continuă să fie atrași de litoralul românesc, dornici să se bucure de zilele de vară și de atmosfera de vacanță.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Importurile de gaze ale României au crescut cu aproape 6%, în primele şapte luni din 2024

Producţia de gaze s-a majorat cu 1,4% anul trecut România a importat, în primele şapte luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de...

Plouă într-o maternitate nouă care a fost inaugurată recent. Investiția s-a ridicat la 20 milioane de euro

La doar o lună după inaugurarea Maternității Bega din Timișoara, unitatea, în care s-au investit 20 de milioane de euro, se confruntă cu infiltrări...

Irina Rimes a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Tudor Chirilă

Irina Rimes a vorbit recent despre conflictul pe care l-a avut cu Tudor Chirilă în sezonul trecut de la „Vocea României” și despre relația...
Ultima oră
Pe aceeași temă