17 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiInstagram revoluționează piața social media. Noul update al aplicației

Instagram revoluționează piața social media. Noul update al aplicației

Instagram a introdus o nouă funcție, denumită AI Studio, care permite utilizatorilor să-și creeze propriile personalități virtuale bazate pe inteligență artificială.

Instagram a lansat AI Studio

Meta oferă posibilitate, momentan doar celebrităților din SUA, să creeze versiuni AI ale propriei persoane, cu noul instrument numit AI Studio.

Creatorii și proprietarii de afaceri vor folosi aceste profiluri AI pentru a vorbi cu urmăritorii lor în numele lor. Acestea vor putea să vorbească direct cu oamenii în chat și să răspundă la comentariile de pe contul autorului lor, scrie The Verge.

Într-o postare pe blog de luni, compania scrie că „toți creatorii își pot personaliza AI-ul pe baza unor lucruri precum conținutul lor din Instagram, subiecte de evitat și link-uri pe care doresc să le împărtășească”.

Postarea continuă spunând că influencerii vor putea să activeze lucruri precum răspunsurile automate de la AI-ul lor și să dicteze cu ce conturi specifice i se permite să interacționeze.

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale la nivel mondial, lansată pe 6 octombrie 2010 de către Kevin Systrom și Mike Krieger.

Inițial concepută ca o aplicație de partajare a fotografiilor, platforma a evoluat rapid, devenind un hub pentru creativitate, marketing și interacțiuni sociale.

Instagram permite utilizatorilor să încarce fotografii și videoclipuri, să aplice filtre digitale și să partajeze conținutul cu urmăritorii lor.

Printre cele mai populare funcționalități se numără „Stories”, care permit postarea de conținut temporar, „IGTV” pentru videoclipuri mai lungi și „Reels”, o funcție de videoclipuri scurte și captivante, asemănătoare cu TikTok.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Seara Palatului Elisabeta dedicată municipiului Ploiești – miercuri, 18 septembrie 2024

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei va găzdui, la Palatul Elisabeta, miercuri, 18 septembrie 2024, la ora 17, o seară dedicată municipiului Ploiești, Capitala Tineretului...

BEC: Candidaturile și listele cu susținători pentru alegerile prezidențiale se depun până pe 5 octombrie

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Preşedintelui României din 2024 a decis, marţi, că, până la 5 octombrie, ora 24,00, partidele politice, organizaţiile cetăţenilor...

Seara Palatului Elisabeta dedicată municipiului Ploiești – miercuri, 18 septembrie 2024

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei va găzdui, la Palatul Elisabeta, miercuri, 18 septembrie 2024, la ora 17, o seară dedicată municipiului Ploiești, Capitala Tineretului...
Ultima oră
Pe aceeași temă