14.5 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSocialJustițieBrăila: Ce s-a găsit în urma perchezițiilor procurorilor de la casa mamei...

Brăila: Ce s-a găsit în urma perchezițiilor procurorilor de la casa mamei suspectului de uciderea medicului stomatolog

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au efectuat, joi, trei percheziţii domiciliare în dosarul medicului stomatolog ucis în propriul cabinet medical, transmite România TV.

Polițiștii fac percheziții de amploare în Brăila și Galați în dosarul crimei care a avut loc într-un cabinet de stomatologie. Autorățile au percheziționat locuințele principalului suspect, a mamei și soacrei acestuia. Potrivit surselor, oamenii legii caută haine sau bunuri care au legătură cu uciderea medicului stomatolog.

Percheziții acasă la presupusul criminal din Brăila

Soțul doctoriței Marina Gavril a fost cel care a făcut descoperirea macabră marți, 16 iulie. S-a panicat atunci când a văzut că soția lui întârzie, astfel că a mers să verifice la cabinet și a găsit-o pe partenera sa de viață fără suflare în camera de sterilizare. Imediat a anunțat polițiștii iar ancheta a început, potrivit Jurnalul de Brăila.

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, medicul stomatolog ucis cu multiple lovituri de cuțit, trăia, de câteva luni, sub teroare, pe fondul unui conflict cu mai multe persoane, potrivit sursei citate. Pentru că ar fi primit constant amenințări cu moartea, medicul a făcut demersuri pentru obținerea unui permis portarmă, în posesia căruia ar fi și intrat, iar următorul pas era să își cumpere un pistol. Nu a mai reușit, însă, pentru că avea să fie ucisă cu sălbăticie curând.

După trei zile de la uciderea doctorului stomatolog Marina Gavril în propriul său cabinet din Brăila, polițiștii l-au identificat şi reţinut pe presupusul autor al crimei. Acesta a fost arestat preventiv pe 21 iulie, însă refuză să facă declaraţii, susținând că nu el este cel care a ucis-o pe doctoriță.

Ca urmare a căutărilor realizate la casa mamei suspectului, autoritățile au găsit un cuțit cu lama de 17 centimetri și mai multe haine. Cuțitul a fost sigilat și trimis la laborator pentru efectuarea verificărilor necesare, care vor stabili dacă este vorba de arma crimei.

Audieri foarte lungi în cazul doctoriței ucise de la Brăila. Criminalul este încă liber

Continuă audierile-maraton, joi dimineață, la Brăila, în cazul doctoriței stomatolog găsite moartă în cabinetul său. Anchetatorii încearcă să stabilească cine este criminalul, care se plimbă liber de mai bine de 36 de ore. Oamenii legii investighează serios ipoteza amenințărilor cu moartea și faptul că femeia solicitase, recent, permisul pentru portamă, transmite Digi 24.
Pentru a ajuta la prinderea ucigașului, o echipă de specialiști de la București a fost trimisă, miercuri, la Brăila. În jurul prânzului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila va face publice noi date din anchetă, anunță procurorul care se ocupă de caz.

Audierile în cazul crimei din cabinetul stomatologic au început încă de marți seara, imediat după ce s-a dat alerta. Anchetatorii au stat de vorbă cu părinții, fratele și soțul victimei, dar și cu alte rude, prieteni apropiați și vecini din blocul în care e situat cabinetul stomatologic. La caz lucrează și o echipă de la Institutul Național de Criminalistică, ajunsă special la Brăila din București. Împreună vor să afle cine și de ce a ucis-o pe doctoriță.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Deficitul bugetar în creștere ar putea duce la majorarea taxelor din 2025, avertizează experții

Deficitul bugetar al României a atins 4% din PIB în primele șapte luni ale anului 2024 și este estimat să ajungă între 7% și...

Angel Tîlvăr la Galați: 100 de militari sunt gata să intervină în ajutorul celor afectați de inundații

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat sâmbătă că militarii sunt pregătiţi să intervină în ajutorul persoanelor afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi şi a...

Orice șut în cur e un pas spre Parlament

Domnul Marcel Ciolacu ne spune că în partidul dumnealui urmează să aibă loc o discuție despre o candidatură a lui Cristian Popescu Piedone...
Ultima oră
Pe aceeași temă