14.3 C
Bucureศ™ti
joi, 17 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒGeorge Simion le-a dat liberalilor replica din colonia de romi Dallas, din...

George Simion le-a dat liberalilor replica din colonia de romi Dallas, din Cluj

Liderul AUR, George Simion, le-a dat o replicฤƒ liberalilor care i-au criticat Planul de case ieftine ศ™i cu dobรขndฤƒ subvenศ›ionatฤƒ, mergรขnd รฎn cartierul Dallas, locuit de comunitฤƒศ›i de romi, ศ™i discutรขnd cu aceศ™tia.

Mai mulศ›i politicieni liberali au spus despre cozile de la semnarea Planului Simion cฤƒ sunt regizate.

โ€žHaideศ›i aici ca sฤƒ vedeศ›i realitatea, pentru cฤƒ realitatea nu e aia din birourile voastre,โ€ le-a transmis George Simion membrilor PNL.

le-a transmis George Simion membrilor PNL.

โ€žDragi guvernanศ›i de la PNL, dacฤƒ vi se pare cฤƒ Planul Simion este o minciunฤƒ ศ™i o iluzie, vฤƒ invit รฎn Cluj-Napoca la Emil Boc. E o comunitate de romi aici. Aici suntem รฎn Dallas, dragi prieteni, aproape de centrul Clujului.

Poate unii dintre voi sunteศ›i bine din punct de vedere financiar ศ™i spuneศ›i: a venit Simion la ศ›igani. Sฤƒ ศ™tiศ›i cฤƒ toศ›i cetฤƒศ›enii Romรขniei au dreptul la o viaศ›ฤƒ normalฤƒ! Sฤƒ ศ™tiศ›i cฤƒ problemele pe care le vedeศ›i voi la PNL, unii dintre voi din condiศ›ii foarte bune, alศ›ii de lux, sunt inimaginabile pentru oamenii care trฤƒiesc รฎn comunitatea din Dallas-ul clujean. ศ˜i dacฤƒ nu vฤƒ pasฤƒ de adulศ›i, ei, cei mici, n-au nicio vinฤƒ. Trebuie sฤƒ aibฤƒ ศ™ansa unui viitor,โ€ a spus liderul AUR.

Simion le-a cerut socotealฤƒ reprezentanศ›ilor guvernului PSD-PNL pentru situaศ›ia รฎn care trฤƒiesc oamenii din cartierul clujean.

Partidul REPER a cerut Parchetului General sฤƒ deschidฤƒ o anchetฤƒ รฎn legฤƒturฤƒ cu programul electoral lansat de preลŸedintele AUR, George Simion, prin care acesta promite cฤƒ le va da romรขnilor locuinลฃe la preลฃuri de producฤƒtor ลŸi le va reduce dobรขnzile la credite.

ย 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la โ€œRomรขnia liberฤƒโ€ din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Cฤƒpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiศ™, โ€œcฤƒlฤƒul din Christian Tell,โ€ fost torศ›ionar comunist, care a trimis ศ™apte ศ›ฤƒrani din Apateu la moarte, pentru cฤƒ au refuzat sฤƒ intre รฎn colectiv. A publicat celebrele stenograme ale รฎntรขlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceauศ™escu. A fost primul jurnalist romรขn post-decembrist care a stat de vorbฤƒ cu preศ™edintele SUA. Este autorul a nouฤƒ cฤƒrศ›i.
Cele mai citite

Tragedie รฎn fotbal! Andrei Matei, fostul jucฤƒtor al Rapidului, a murit la doar 34 de ani

Andrei Matei, fost fotbalist ศ™i produs al clubului Rapid Bucureศ™ti, a รฎncetat din viaศ›ฤƒ la vรขrsta de doar 34 de ani, dupฤƒ o luptฤƒ...

Gitanas Nauseda, preศ™edintele Lituaniei, รฎndeamnฤƒ statele UE sฤƒ susศ›inฤƒ „Planul de victorie” al Ucrainei

PreลŸedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, unul dintre cei mai mari susลฃinฤƒtori ai Ucrainei รฎn Uniunea Europeanฤƒ, le-a solicitat joi partenerilor sฤƒi europeni sฤƒ accepte cererile...

Toyota atinge un nou record de vรขnzฤƒri รฎn Europa รฎn primele nouฤƒ luni ale anului 2024

Toyota a รฎnregistrat un nou record istoric de vรขnzฤƒri รฎn Europa รฎn primele nouฤƒ luni ale anului 2024, raportรขnd o creศ™tere de 6% faศ›ฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ