28.3 C
București
vineri, 13 septembrie 2024
AcasăLifestyleFashionCele mai exclusiviste parfumuri de vară pentru bărbați, cu esențe fresh și...

Cele mai exclusiviste parfumuri de vară pentru bărbați, cu esențe fresh și rafinate

Fiecare bărbat va fi cu siguranță mulțumit de un parfum de vară, frumos mirositor, care îl va face să se simtă încrezător și unic. În magazinele online, există multe tipuri de parfumuri originale, însă cele mai exclusiviste sunt parfumurile pentru bărbați cu note marine și combinații sublime de note tradiționale, de flori, mirodenii și citrice.

Marea are un farmec aparte și de aceea marile branduri vin an de an cu noi parfumuri cu mirosuri marine care sunt relaxante și răcoritoare. Oferta din magazinele online este cu adevărat extinsă și include și parfumuri unisex, potrivite atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Cele mai exclusiviste parfumuri de vară pentru bărbați

Vara este o perioadă în care bărbații au nevoie de parfumuri mai ușoare, fresh, cu arome lemnoase, florale, marine și de citrice. Acestea sunt răcoritoare și creează o atmosferă relaxantă de plajă. Poate fi un parfum clasic, un parfum acvatic sau un parfum modern și cosmopolit. Astfel de produse se potrivesc vara unor bărbați eleganți, care țin mereu să se îmbrace bine și cu stil.

Parfumurile ce combină notele de lavandă și iasomie cu notele de violetă africană, frunze de mesteacăn, lemn de santal și mosc pot să impresioneze prin compoziția magnetică intensă mai ales pe bărbații moderni și sofisticați. Și un parfum lemnos-fructat este ideal pentru vară, deoarece poate avea o notă olfactivă incredibilă, ce emană energie și adrenalină.

Invitația către paradis este făcută unui bărbat cu un parfum care combină prospețimea citricelor cu cea a fructelor de sezon: pere, mere, pepene verde și pepene galben.

Un parfum de marcă, original inspirat din briza mării poate fi o alegere extraordinară în această vară. Acesta surprinde prin miros de alge, sare de mare, anason, busuioc, mentă, cardamom și lemn dulce. Notele acestea pot fi combinate și cu arome de cedru, iasomie și lavandă și astfel parfumul devine mult mai proaspăt și mai floral. Cu acest parfum, gândul îți zboară la coasta Mării Egee și asta te face să ai un sentiment de libertate, liniște interioară și de fericire incontestabilă. Senzația de prospețime pe care o are un parfum marin este completată în multe dintre ele de notele tonice de citrice, care încurajează orice bărbat să se bucure de viață. 

Un parfum de vară ideal pentru bărbați este și acela cu miros de lemn de cedru, mosc, chihlimbar, salvie, lămâie care este proaspăt și inspirat din Țara Galilor. Vara este anotimpul aromelor florale, dar și a parfumurilor fresh, ce sunt precum o rafală de adiere răcoritoare. Acestea au note de minerale marine, de caramel și piper roz.

Parfum L'Homme Yves Saint Laurent

Pentru cei care caută un parfum bărbați care să surprindă esența vibrantă a verii și să lase în jur un miros memorabil, ar trebui să vadă colecțiile de parfumuri de brand originale din magazinele online. Un parfum cu adevărat elegant, dezvoltat pentru ocazii speciale sau pentru a însoți nopțile unui bărbat până în zori, este acela cu note lemnoase și accente floral-picante. Bărbații joviali și carismatici adoră astfel de parfumuri de marcă, cu note de lămâie siciliană, busuioc, geranium, cardamom, lemn de cedru, ambroxan și vetiver.

De asemenea, parfumul ideal pentru un bărbat încrezător și sofisticat este acela cu note lemnoase și de citrice, precum de grapefruit, portocală, ananas, bergamotă, vetiver, cedru, benzoin, mușcată, piper și patchouli. Un astfel de parfum este ideal pentru orice anotimp din an și surprinde prin aromele sale sofisticate.

Unii bărbați preferă și parfumurile mai speciale, care nu se încadrează în niciun tipar, dar impresionează prin originalitate. Poate fi un parfum picant, oriental și cu note de mosc, chihlimbar, lăcrămioare și vanilie. Foarte populare sunt și parfumurile orientale pentru bărbați, care au arome florale, de agar, cardamom, piper, bambus, ambră, mosc alb, oud și mandarine. Acestea sunt energizante, au o notă orientală distinctă și induc imediat o stare de prospețime. 

Pentru lunile de vară funcționează întotdeauna parfumurile fresh, relaxante și revigorante, în care predomină aromele de citrice și care oferă o senzație de bine în zilele extrem de calde. Vara, bărbații vor să poarte arome mai ușoare, mai florale, care să le creeze acea senzație de piele proaspătă și parfumată.

Cele mai citite

Chad McQueen, starul din „Karate Kid”, s-a stins din viață

Chad McQueen, fiul legendarului Steve McQueen și cunoscut pentru rolurile sale din primele două filme „Karate Kid” din anii 1980, a murit miercuri. Chad...

LEGO Technic: O Lume a Jocurilor Creative și a Ingineriei în Miniatură

LEGO Technic a revoluționat lumea jucăriilor de construcție prin introducerea unui nivel de complexitate și realism care îi atrage atât pe copii, cât și...

Debut cu succes pentru Xavi Pascual cu Veszprem în Liga Campionilor

Veszprem a început cu dreptul în Liga Campionilor, învingând Fuchse Berlin cu scorul de 32-31. Xavi Pascual, fostul antrenor al lui Dinamo București, a debutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă