17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăPoliticăPrimarul din Sânnicolau Mare, dat afară din PNL Timiș

Primarul din Sânnicolau Mare, dat afară din PNL Timiș

Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, a fost exclus din PNL Timiș în urma unui vot al membrilor Biroului Permanent Județean al PNL Timiș.

Biroul Politic Județean al PNL Timiș s-a întrunit recent pentru a analiza rezultatele ultimului scrutin, dar și pentru a decide asupra câtorva chestiuni interne organizatorice pentru desfășurarea campaniilor electorale pentru alegerile parlamentare și prezidențiale.

Punctele de pe ordinea de zi au vizat analiza abaterilor de la Statut și Codul Etic pentru Dănuț Groza, președintele PNL Sânnicolau Mare, și informări politice privind alegerile parlamentare și prezidențiale.

”Analiza BPJ a statuat faptul că obiectivul Alianței electorale PSD PNL Timiș a fost atins: am câștigat funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș, o poziție vicepreședinte revenind PNL, iar 38 din 59 dintre candidații la funcțiile de primar susținuți de PNL și-au obținut mandate,”

a declarat Vasile Blaga, președintele PNL Timiș

Membrii Biroului Permanent Județean al PNL Timiș au votat pentru excluderea lui Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, care i-a făcut campanie electorală lui Alin Nica, fostul președinte al PNL Timiș, cu 33 de voturi la 22, anunță Ziua de vest.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Plouă într-o maternitate nouă care a fost inaugurată recent. Investiția s-a ridicat la 20 milioane de euro

La doar o lună după inaugurarea Maternității Bega din Timișoara, unitatea, în care s-au investit 20 de milioane de euro, se confruntă cu infiltrări...

Dani Olmo s-a accidentat! Cât va lipsi mijlocașul Barcelonei

Barcelona a primit o lovitură neașteptată, după ce Dani Olmo, unul dintre cei mai scumpi jucători transferați în această vară, s-a accidentat și va...

Răzvan Lucescu l-a transferat pe Lovren la PAOK!

Echipa românului Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a reușit un transfer de marcă prin aducerea lui Dejan Lovren, câștigător al Ligii Campionilor și finalist al...
Ultima oră
Pe aceeași temă