16.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalLouis Munteanu, cu un pas mai aproape de Superligă: "Cu clubul ne-am...

Louis Munteanu, cu un pas mai aproape de Superligă: „Cu clubul ne-am înțeles în principiu”

CFR Cluj se află la un pas de a face un transfer important în această vară, avându-l în vizor pe Louis Munteanu, atacantul de 22 de ani al Fiorentinei. Potrivit informațiilor GSP, ardelenii sunt foarte aproape să finalizeze mutarea și ar putea prezenta oficial transferul în următoarele ore.

CFR Cluj, aproape de a aduce un nou atacant de la Fiorentina

Louis Munteanu a fost o țintă dorită și de alte cluburi din Liga 1, precum FCSB și Rapid, dar Nelu Varga, patronul CFR-ului, a gestionat cu inteligență negocierile și a ajuns la un acord cu Fiorentina.

Detaliile finale ale contractului cu jucătorul sunt încă în discuție, dar semnarea ar putea avea loc în curând, pentru ca Munteanu să se alăture rapid lotului lui Dan Petrescu la Cluj.

Această mutare ar reprezenta o lovitură de imagine pentru CFR Cluj, reușind să aducă un jucător tânăr și talentat direct din Serie A.

Louis Munteanu poate juca atât pe postul de atacant central, cât și pe extremă stânga, fiind versatil și adaptabil în strategiile lui Petrescu.

„Sperăm să avem un răspuns concret”

Am pornit de la 30-70 la sută în privința șanselor de reușită a transferului lui Louis Munteanu. Să spunem că azi, când vorbim, suntem undeva la 60-40 la sută. Până mâine (n.red miercuri) sperăm să avem un răspuns concret.

În principiu, cu clubul ne-am pus de acord. Dar mai avem de rezolvat cu jucătorul, să vedem detalii, durată, salariu, tot ce trebuie.

Nu este ușor, să știți, să discuți despre un astfel de transfer. Da, dorim doi atacanți în total, unul este Louis Munteanu. Un altul este un fotbalist din Europa. Nu vă pot spune numele, dar vă dați seama că Dan Petrescu dorește doar calitate,

a reacționat Nelu Varga pentru GSP.ro.

În plus față de competiția din Liga 1, Munteanu a demonstrat deja calități importante în fotbalul românesc în timpul împrumutului său la Farul Constanța.

Acum, sub comanda lui Dan Petrescu, este așteptat să își continue evoluția și să aducă un plus valoric echipei CFR Cluj în toate competițiile.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Opt morți și 2750 de răniți în Liban după un val de explozii ciudate ale pagerelor folosite de membrii Hezbollah

Valul de explozii ale pagerelor din Liban a ucis marţi opt persoane şi a rănit alţi aproape 2750 de oameni, dintre care 200 se...

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...

Cum să alegi tematica potrivită pentru camera copilului tău: sfaturi și idei practice 

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă