14.4 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Randi, trimis acasă de pe scena Beach, Please!

VIDEO. Randi, trimis acasă de pe scena Beach, Please!

Joi, 11 iulie 2024, Randi a avut parte de un incident neplăcut pe scena festivalului Beach, Please! din Costinești. După ce a interpretat doar două piese, artistul a fost întâmpinat de fluierături și huiduieli din partea publicului.

Crezând că nu este binevenit, Randi și-a controlat cu greu emoțiile și a părăsit scena dezamăgit. Dar ce a declanșat, de fapt, această reacție? Randi a oferit detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul spectacolului său.

Cu mai puțin de 24 de ore în urmă, în a doua zi a festivalului din Costinești, Randi a trecut printr-un moment dificil pe scena Beach, Please! Fluierat și huiduit de mulțime, artistul a fost forțat să întrerupă concertul după doar două melodii și să se retragă în culise.

@randi.music Hai sa lamurim situatia de la Beach, Please #beachplease ♬ original sound – Randi
a decarat Randi.

Abia după ce a părăsit scena, Randi a înțeles motivul pentru care publicul a reacționat neașteptat în timpul concertului său.

La un moment dat, artistul a fost acuzat de indiferență pentru că nu s-a oprit din cântat la primele semne de nemulțumire din partea mulțimii.

Randi susține că organizatorii ar fi trebuit să îl informeze personal că trebuie să-și încheie recitalul, în loc să-l lase să ghicească ceea ce voiau să-i transmită oamenii.

Hai să lămurim situația de la Beach, Please.

Mi-am imaginat că nu le place ceea ce facem, că poate este ceva în neregulă cu felul în care cântăm. Am ieşit mai devreme de pe scenă cu 2 piese, am plecat cu moralul foarte, foarte jos.

Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu a fost vorba despre ignoranță, ci doar despre o lipsă de comunicare.

Vina a fost a celor de la securitate, care ar fi trebuit să vină pe scenă să ne informeze despre ce s-a întâmplat. Oamenii erau cu telefoanele sus, au scris niște mesaje pe telefoane, dar eu nu am cum să vad ce scrie pe telefoanele voastre – care sunt la 50 de metri distanță.

Nu a fost vorba de ignoranță. Noi nu știam dacă să mai continuăm show-ul, simțindu-ne nedoriți pe scenă. Noi suntem oamenii care cântă despre iubire, despre generozitate, toleranță și unitate. Nu puteți să vă imaginați că nu ne pasă atunci când se întâmplă astfel de lucruri. Sper că sunt bine cei care au leșinat ieri și sper să vină în continuare la festivaluri,

a decarat Randi.

Beach, Please! a reușit să vândă toate biletele pentru ediția actuală, desfășurată între 10 și 14 iulie în Costinești.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare ale festivalului joi seara, în timpul celei de-a doua zi a evenimentului.

După epuizarea biletelor pentru „Beach, Please!” 2024, organizatorii au anunțat că pe 12 iulie, la ora 22:30, vor fi puse în vânzare biletele pentru ediția de anul viitor la cel mai mic preț disponibil.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Maria Grapini: Să plătească Guvernul locuri de cazare la pensiuni, nu să îi ducă pe oameni în corturi

Europarlamentarul Maria Grapini cere Executivului să folosească bani din rezerva de stat, pentru a caza oamenii în condiții decente Maria Grapini a declarat revoltată, într-o intervenție...

Dacia lansează noul SUV Duster în Marea Britanie cu prețuri semnificativ mai mari decât în UE

Dacia a introdus oficial noul SUV Duster în Marea Britanie, pregătind simultan producția pentru versiunea cu volan pe dreapta, care va fi disponibilă și...

Autoritățile sanitare sunt în alertă: caz de holeră la granița cu România

Autoritățile din Bulgaria au raportat primul caz de holeră înregistrat pe teritoriul țării după mai bine de un secol. Pacientul este un cetățean indian...
Ultima oră
Pe aceeași temă