17.4 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSocialPodul Giurgiu-Ruse intrฤƒ รฎn reparaศ›ii timp de 2 ani pe tronsonul bulgar

Podul Giurgiu-Ruse intrฤƒ รฎn reparaศ›ii timp de 2 ani pe tronsonul bulgar

Centrul Infotrafic din IGPR informeazฤƒ cฤƒ, รฎncepรขnd de mรขine, 10 iulie, vor รฎncepe lucrฤƒrile de reparaศ›ie pe tronsonul bulgar al Podului Giurgiu-Ruse. Aceste lucrฤƒri se vor desfฤƒศ™ura zilnic timp de 730 de zile, respectiv 2 ani, noteazฤƒ ศ˜tirile ProTV.

Anunศ›ul centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliลฃiei Romรขn legat de reparaศ›iile ce vor รฎncepe la Podul Giurgiu-Ruse:

รŽncepรขnd de mรขine, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor รฎncepe lucrฤƒri de reparaลฃie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrฤƒri care se vor desfฤƒลŸura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri.

Detalii esenศ›iale legate de reparaศ›iile la Podul Giurgiu-Ruse:

  • Traficul rutier nu va fi oprit complet, ci va fi gestionat alternativ, pe o singurฤƒ bandฤƒ, prin semaforizare, indicatoare rutiere ศ™i personal de dirijare.
  • รŽn prima etapฤƒ, circulaศ›ia va fi restricศ›ionatฤƒ pe sensul de intrare รฎn Bulgaria, urmรขnd ca ulterior sฤƒ fie restricศ›ionatฤƒ pe sensul de ieศ™ire spre Romรขnia.

Recomandฤƒri pentru ศ™oferi:

  • Rulaศ›i cu atenศ›ie sporitฤƒ ศ™i reduceศ›i viteza.
  • Respectaศ›i cu stricteศ›e semnalizฤƒrile temporare instituite รฎn zona lucrฤƒrilor.
  • Luaศ›i รฎn considerare posibila creศ™tere a timpilor de aศ™teptare la trecerea frontierei.
Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ