31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialPodul Giurgiu-Ruse intră în reparații timp de 2 ani pe tronsonul bulgar

Podul Giurgiu-Ruse intră în reparații timp de 2 ani pe tronsonul bulgar

Centrul Infotrafic din IGPR informează că, începând de mâine, 10 iulie, vor începe lucrările de reparație pe tronsonul bulgar al Podului Giurgiu-Ruse. Aceste lucrări se vor desfășura zilnic timp de 730 de zile, respectiv 2 ani, notează Știrile ProTV.

Anunțul centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Român legat de reparațiile ce vor începe la Podul Giurgiu-Ruse:

Începând de mâine, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri.

Detalii esențiale legate de reparațiile la Podul Giurgiu-Ruse:

  • Traficul rutier nu va fi oprit complet, ci va fi gestionat alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere și personal de dirijare.
  • În prima etapă, circulația va fi restricționată pe sensul de intrare în Bulgaria, urmând ca ulterior să fie restricționată pe sensul de ieșire spre România.

Recomandări pentru șoferi:

  • Rulați cu atenție sporită și reduceți viteza.
  • Respectați cu strictețe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor.
  • Luați în considerare posibila creștere a timpilor de așteptare la trecerea frontierei.
Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă