20.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSportDjokovic ține drumul drept la Wimbledon: Calificare în Optimi

Djokovic ține drumul drept la Wimbledon: Calificare în Optimi

Djokovic își continuă parcursul la Wimbledon cu o victorie în fața lui Popyrin

Novak Djokovic a obținut calificarea în optimile de finală ale turneului de Mare Șlam de la Wimbledon, pe care l-a cucerit de șapte ori până acum, după ce l-a învins sâmbătă pe australianul Alexei Popyrin în patru seturi: 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3).

Deținătorul a 24 de titluri de Grand Slam, Djokovic, care aspiră la un record istoric de 25 de titluri în tenisul profesionist, se va confrunta în următorul tur cu danezul Holger Rune, aflat pe locul 15 în clasamentul ATP, conform agerpres.ro.

După meci, Djokovic, numărul doi mondial, a declarat că e mulțumit de cum decurge recuperarea genunchiului său, operație suferită acum patru săptămâni. El s-a arătat încrezător, în privința stării fizice pentru partidele viitoare.

În optimile de la Wimbledon a ajuns și rusul Daniil Medvedev, numărul cinci mondial, care l-a învins cu 6-1, 6-3, 4-6, 7-6 (7/3) pe germanul Jan-Lennard Struff. Semifinalist anul trecut la All Englad Club, Medvedev îl va înfrunta duminică pe bulgarul Grigor Dimitrov (10 ATP) pentru un loc în sferturile de finală.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Israelul va da un „răspuns pe măsură” Iranului după atacul cu rachete

Israelul "pregăteşte un răspuns" după atacul cu rachete lansat marţi asupra teritoriului său de Iran, a anunţat sâmbătă un responsabil militar israelian, în timp...

Un număr de 17 state europene cer CE să grăbească returnarea migranților ilegali

Un număr de 17 state europene au cerut vineri Comisiei Europene reguli care să înlesnească returnarea migranţilor ilegali către ţările lor de origine, potrivit...

Ineficiența energetică: Povestea care ne costă scump

România, odinioară un jucător energetic major în Europa de Est, se confruntă acum cu o realitate sumbră: prețurile au explodat, iar țara e în...
Ultima oră
Pe aceeași temă