22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalDenis Alibec ar putea ajunge la fostul club al lui Marius ศ˜umudicฤƒ

Denis Alibec ar putea ajunge la fostul club al lui Marius ศ˜umudicฤƒ

Denis Alibec (33 de ani) s-a รฎntors รฎn ศ›arฤƒ dupฤƒ eliminarea naศ›ionalei Romรขniei de la Campionatul European din Germania.

Chiar dacฤƒ atacantul nu a evoluat mult la acest Euro, fostul club al lui Marius ศ˜umudicฤƒ este interesat de Alibec.

Dragostea lui Gaziantep FK pentru Denis Alibec s-a reaprins

Dragostea lui Gaziantep FK pentru Denis Alibec, care arde de ani de zile, s-a reaprins, au scris turcii de laย Memohaber.

Deศ™i a reuศ™it pรขnฤƒ acum sฤƒ รฎl aducฤƒ pe Eren Erdogan de la Altay, Gaziantep FK, care a รฎncercat sฤƒ รฎl transfere de mai mulศ›i ani pe Denis Alibec, l-a readus pe romรขn pe agenda sa.

Se aศ™teaptฤƒ cu nerฤƒbdare un rฤƒspuns de la golgheterul romรขn. Gaziantep FK i-a fฤƒcut o ofertฤƒ lui Denis Alibec, care a jucat ultima oarฤƒ pentru Muaither SC, iar discuศ›iile sunt รฎn curs de desfฤƒศ™urare, urmรขnd ca situaศ›ia fotbalistului romรขn sฤƒ devinฤƒ clarฤƒ รฎn zilele urmฤƒtoare.

Nฤƒscut pe 5 ianuarie 1991 รฎn Ploieศ™ti, Alibec ศ™i-a รฎnceput cariera la juniorii clubului local, FC Ploieศ™ti, unde ศ™i-a evidenศ›iat rapid potenศ›ialul fotbalistic.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Germania, Franศ›a ศ™i alte state UE fac eforturi pentru a accelera รฎntoarcerea migranศ›ilor รฎn ศ›ฤƒrile lor

ศ˜aptesprezece ศ›ฤƒri europene au cerut Comisiei Europene sฤƒ รฎnฤƒspreascฤƒ regulile UE privind returnarea migranศ›ilor ilegali รฎn ศ›ฤƒrile lor de origine Scrisoarea cฤƒtre Comisia Europeanฤƒ a...

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...

Marcel Ciolacu atacฤƒ Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei รฎn cazul ศ˜oศ™oacฤƒ

รŽn urma unui val critic la adresa Curศ›ii Constituศ›ionale a Romรขniei cu privire la respingerea candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale, Marcel Ciolacu, preศ™edintele...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ