25.3 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ional811 euro pentru douฤƒ bฤƒuturi. Surpriza neaศ™teptatฤƒ de care au avut parte...

811 euro pentru douฤƒ bฤƒuturi. Surpriza neaศ™teptatฤƒ de care au avut parte doi turiศ™ti รฎn Mykonos

Doi turiศ™ti au avut parte de o surprizฤƒ neplฤƒcutฤƒ la un restaurant din Mykonos, aflat pe plaja Psarou. O simplฤƒ comandฤƒ de douฤƒ bฤƒuturi s-a transformat รฎntr-o facturฤƒ uluitoare รฎn valoare de 811 euro, noteazฤƒ publicaศ›ia The Independent.

Restaurantul DK Oyster din Mykonos, cunoscut pentru locaศ›ia sa pitoreascฤƒ ศ™i clientela de elitฤƒ, a avut parte de o reclamฤƒ negativฤƒ dupฤƒ ce doi turiศ™ti au povestit cฤƒ au fost ศ™ocaศ›i sฤƒ primeascฤƒ nota de platฤƒ pentru doar douฤƒ bฤƒuturi, รฎn valoare de 811 euro.

รŽn luna mai, o turistฤƒ (Lori E.), a scris urmฤƒtoarea recenzie pe Tripadvisor:

ศšeapฤƒ totalฤƒ! Asiguraศ›i-vฤƒ cฤƒ primiศ›i chitanศ›ฤƒ รฎnainte de a pleca ศ™i verificaศ›i-vฤƒ cardul de credit, pentru cฤƒ taxeazฤƒ รฎn plus. โ€žAm comandat 2 bฤƒuturi pe care le-am vฤƒzut ulterior รฎn meniu ศ™i costau 51 de euro fiecare. ศ˜i de parcฤƒ asta nu era deja absurd, cรขnd ne-am รฎntors รฎn State am constatat cฤƒ, de fapt, am fost taxaศ›i cu 876 de dolari (811 euro). PENTRU 2 Bฤ‚UTURI!

Reacศ›iile pe reศ›elele sociale nu au รฎntรขrziat sฤƒ aparฤƒ, mulศ›i exprimรขndu-ศ™i indignarea faศ›ฤƒ de politica de preศ›uri a restaurantului ศ™i cerรขnd mai multฤƒ transparenศ›ฤƒ รฎn ceea ce priveศ™te costurile serviciilor turistice.

Managerul DK Oyster Dimitrios Kalamaras a rฤƒspuns ศ™i el la recenzia postatฤƒ de Lori pe Tripadvisor:

ศ˜ezlongurile noastre vin gratuit cu o consumaศ›ie minimฤƒ, aศ™a cฤƒ รฎncurajฤƒm toศ›i vizitatorii sฤƒ verifice meniurile รฎnainte de face comanda. Aศ™ dori sฤƒ menศ›ionez cฤƒ meniurile noastre sunt afiศ™ate pe tabele de lรขngฤƒ intrare, care aratฤƒ preศ›urile preparatelor ศ™i bฤƒuturilor noastre.

Autoritฤƒศ›ile locale au fost contactate pentru a investiga incidentul ศ™i pentru a verifica dacฤƒ practicile comerciale ale restaurantului sunt รฎn conformitate cu standardele ศ™i reglementฤƒrile locale.

Mykonos, insula din Grecia renumitฤƒ pentru viaศ›a sa de noapte vibrantฤƒ ศ™i peisajele sale de vis, atrage anual turiศ™ti din toate colศ›urile lumii, inclusiv celebritฤƒศ›i ศ™i influenceri care doresc sฤƒ se bucure de lux ศ™i de farmecul insulei.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Trei candidaturi la prezidenศ›iale au fost contestate la CCR. Sรขmbฤƒtฤƒ se analizeazฤƒ sesizฤƒrile

Sรขmbฤƒtฤƒ este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai รฎnaltฤƒ funcศ›ie รฎn stat. รŽn cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidaศ›i pรขnฤƒ acum Sรขmbฤƒtฤƒ...

PNL ศ™i Ministerul Justiศ›iei lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€

PNL descrie siguranศ›a romรขnilor ca fiind โ€žo prioritateโ€ pentru partid ศ™i lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€. Ghidul elaborat de...

Un accident grav, soldat cu morศ›i ศ™i rฤƒniศ›i, a blocat Valea Oltului

Un accident grav s-a produs sรขmbฤƒtฤƒ dupฤƒ amiaza pe Valea Oltului. O persoanฤƒ a murit ศ™i altele sunt rฤƒnite. Circulaศ›ia maศ™inilor este blocatฤƒ. Potrivit IPJ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ