17.7 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalUn zbor Delta Air Lines cฤƒtre Amsterdam a aterizat de urgenศ›ฤƒ din...

Un zbor Delta Air Lines cฤƒtre Amsterdam a aterizat de urgenศ›ฤƒ din cauza unor alimente stricate servite la bord

Un zbor Delta Air Lines care se รฎndrepta spre Amsterdam a aterizat de urgenศ›ฤƒ รฎn New York, dupฤƒ ce s-a aflat cฤƒ unele dintre mesele din timpul zborului au fost stricate.

โ€žZborul a fost deviat dupฤƒ ce s-a raportat cฤƒ o parte din mesele servite la bord รฎn cabina principalฤƒ au fost stricate,” a declarat reprezentantul Delta, citat de Associated Press. La aterizare, personalul medical de urgenศ›ฤƒ a fost pregฤƒtit sฤƒ intervinฤƒ, tratรขnd 12 pasageri afectaศ›i de alimentele alterate, a precizat Departamentul de Pompieri din New York, potrivit eu.usatoday.com.

Compania Delta a anunศ›at cฤƒ va lansa o investigaศ›ie detaliatฤƒ pentru a stabili circumstanศ›ele exacte ale incidentului. โ€žAcesta nu este serviciul pentru care Delta este cunoscutฤƒ ศ™i ne cerem sincer scuze clienศ›ilor noศ™tri pentru inconvenientul ศ™i รฎntรขrzierea cฤƒlฤƒtoriilor lor,” a declarat purtฤƒtorul de cuvรขnt al companiei.

Starea pasagerilor dupฤƒ incident

Nu este clar cรขศ›i dintre cei 277 de pasageri aflaศ›i la bordul avionului au consumat efectiv mรขncarea stricatฤƒ. Cu toate acestea, incidentul a ridicat semne de รฎntrebare cu privire la standardele de siguranศ›ฤƒ alimentarฤƒ ale companiei aeriene.

Compania Delta se angajeazฤƒ sฤƒ investigheze acest incident ศ™i sฤƒ ia mฤƒsurile necesare pentru a preveni repetarea unei astfel de situaศ›ii รฎn viitor.

30 de rฤƒniศ›i รฎntr-un zbor Air Europa ce a aterizat de urgenศ›ฤƒ รฎn Brazilia din cauza turbulenศ›elor

Un avion de linie al Air Europa, un Boeing 787-9 Dreamliner care efectua o cursฤƒ de la Madrid la Montevideo, a fost nevoit sฤƒ aterizeze de urgenลฃฤƒ luni la Natal, Brazilia, dupฤƒ โ€žturbulenลฃe severeโ€, mai multe persoane fiind rฤƒnite, a anunลฃat compania aerianฤƒ, potrivit daily.mail.co.uk.

Compania spaniola a indicat pe reลฃeaua de socializare X cฤƒ aparatul โ€ža aterizat normalโ€ รฎn Natal (nord-est) ลŸi cฤƒ โ€žrฤƒniลฃii au fost preluaลฃiโ€.

Au fost โ€žรฎntre 25 ลŸi 30 de rฤƒniลฃiโ€, a declarat pentru AFP o sursฤƒ diplomaticฤƒ uruguayanฤƒ, precizรขnd cฤƒ acest bilanลฃ rฤƒmรขne provizoriu ลŸi cฤƒ unii pasageri au pฤƒrฤƒsit deja spitalul.

โ€žMajoritatea dintre ei au suferit rฤƒni uลŸoare ลŸi, a priori, viaลฃa niciunuia dintre ei nu este รฎn pericolโ€, a spus sursa citatฤƒ.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ