18.1 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSฤƒnฤƒtateBฤƒrbat de 45 de ani arestat preventiv. ศ˜tiind cฤƒ are HIV, acesta...

Bฤƒrbat de 45 de ani arestat preventiv. ศ˜tiind cฤƒ are HIV, acesta a รฎntreศ›inut relaศ›ii sexuale neprotejat cu o femeie

Un bฤƒrbat รฎn vรขrstฤƒ de 45 de ani a fost plasat รฎn arest preventiv รฎntr-un dosar รฎn care este acuzat cฤƒ a รฎntreศ›inut relaศ›ii sexuale neprotejat cu o femeie.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lรขngฤƒ Tribunalul Bucureศ™ti, acesta ศ™tia cฤƒ este infectat cu virusul HIV ศ™i totuศ™i a รฎntreศ›inut relaศ›ii sexuale neprotejate cu o femeie. Ulterior, femeia a fost diagnosticatฤƒ ศ™i ea cu aceeaศ™i afecศ›iune.

Acศ›iunea penalฤƒ a fost pusฤƒ รฎn miศ™care la finalul lunii trecute รฎmpotriva bฤƒrbatului, care este acum cercetat pentru sฤƒvรขrศ™irea infracศ›iunii de transmitere a sindromului imunodeficienศ›ei dobรขndite.

โ€žรŽn datele de 14.07.2023 ลŸi 26.08.2023, รฎn timp ce se afla la adrese din municipiul BucureลŸti, respectiv judeลฃul Ilfov, cunoscรขnd cฤƒ este infectat cu virusul HIV โ€“ SIDA, inculpatul (รฎn vรขrstฤƒ de 45 de ani) a รฎntreลฃinut raporturi sexuale neprotejate cu persoana vฤƒtฤƒmatฤƒ (o femeie รฎn vรขrstฤƒ de 49 de ani), cu consecinลฃa infectฤƒrii acesteia cu virusul HIV, aceasta fiind diagnosticatฤƒ cu infecลฃie HIV stadiul B2โ€, se aratฤƒ รฎn comunicatul Parchetului.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ