20.5 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSportFotbalNicolae Stanciu a reușit să-i "fure" lui Cristiano Ronaldo un record. Cum...

Nicolae Stanciu a reușit să-i “fure” lui Cristiano Ronaldo un record. Cum a intrat în istorie căpitanul “Tricolorilor”

Nu doar că am scris istorie după victoria clară împotriva Ucrainei, scor 3-0, dar marcatorul primului gol spectaculos, Nicolae Stanciu, a reușit să-i “fure” lui Cristiano Ronaldo un record.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria a venit la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. “Tricolorii” au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Lăsând la o parte victoria spectaculoasă, Nicolae Stanciu a devenit primul jucător din istoria EURO care înscrie un gol la acest turneu, în timp ce evoluează la un club din Arabia Saudită, potrivit presei internaționale.

Astfel, acesta practic i-a “furat” acest record lui Cristiano Ronaldo și căpitanul naționalei României se poate mândri fără probleme.

În următorul meci, “Tricolorii” vor întâlni Belgia, echipă care a început Campionatul European cu o înfrângere în fața Slovaciei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Dezvăluiri șocante făcute de Paris Hilton. Vedeta a fost abuzată sexual și “îndopată” cu medicamente

Paris Hilton a povestit un episod tulburător din viața ei, momentul când a fost forțată să ia medicamente și abuzată sexual la școala din...

Crimă în Capitală: cadavrul unei fete de 17 ani, găsit într-o cameră de hotel

Cadavrele unei fete de 17 ani și al iubitului acesteia, de 24 de ani, au fost găsite într-o cameră a unui hotel din Capitală. Anchetatorii...

Cum îți poți crea o imagine atractivă pentru potențialii angajați valoroși? Top 3 sfaturi pentru angajatori

O firmă de succes are în spate o echipă motivată și oameni profesioniști. Cu toate acestea, de multe ori se poate întâmpla să întâmpini...
Ultima oră
Pe aceeași temă