31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăLifestylePovești din showbiz. De ce s-au despărțit Delia Matache și Edi Iordănescu....

Povești din showbiz. De ce s-au despărțit Delia Matache și Edi Iordănescu. „Din partea mea…”

Probabil ai uitat că Edward Iordănescu, actualul selecționer al naționalei de fotbal al României, și Delia Matache au format un cuplu, în urmă cu ceva ani.

Cei doi au avut o relație intensă și admirată în lumea showbizului românesc, care părea să ducă spre o căsătorie. Cu toate acestea, în 2006, cei doi au decis să se despartă, decizie care, conform surselor, a fost luată de Edi Iordănescu. Principala cauză a fost lipsa de timp pe care fostul antrenor de la FCSB o putea petrece alături de celebra artistă, fiind frecvent ocupat cu angajamentele sale profesionale. Astfel, Edi a luat decizia de a-și separa viața de Delia.

Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem,

declara, la vremea respectivă actualul selecționer al naționalei României.

Delia Matache, una dintre cele mai populare și iubite cântărețe din România, a avut o viață sentimentală plină de evenimente. În prezent, ea este căsătorită fericit cu Răzvan Munteanu, alături de care și-a unit destinele în 2012. Înainte de această relație stabilă, Delia a avut mai multe legături amoroase foarte mediatizate, fiecare dintre ele influențându-i parcursul personal și profesional.

Delia și-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă, devenind cunoscută ca membră a trupei N&D în anii ’90, alături de Nick (Nicolae Marin). Trupa a avut un succes răsunător, lansând hituri care au dominat topurile muzicale și au devenit emblematice pentru acea perioadă.

După despărțirea de N&D, Delia și-a continuat cariera solo, lansând numeroase albume și single-uri care i-au consolidat statutul de artist de top. Cântece precum „Pe aripi de vânt”, „Da, mamă” și „1234” au devenit hituri și au demonstrat abilitatea Deliei de a se reinventa și de a se adapta la noile tendințe muzicale.

De-a lungul carierei sale, Delia a primit numeroase premii și distincții care atestă contribuția sa semnificativă la industria muzicală. Talentul, munca asiduă și dedicarea ei au făcut-o una dintre cele mai respectate și iubite figuri din showbiz-ul românesc.

Lăsând la o parte viața amoroasă a celor doi, naționala României urmează să joace împotriva Belgiei, sâmbătă, de la ora 22:00, iar „Tricolorii” speră la calificarea în optimi, o performanță care ar scrie istorie!

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Manchester City pregătește o ofertă uriașă pentru Florian Wirtz!

Campioana Angliei ar putea oferi 150 de milioane de euro pentru mijlocașul de la Bayer Leverkusen. Manchester City ar fi interesată de transferul lui Florian...

Un puști-minune din Brazilia și-a anunțat retragere din fotbal la doar 21 din cauza problemelor de sănătate mintală

Rodrigo Varanda își anunță retragerea din fotbal la doar 21 de ani, din cauza problemelor de sănătate mintală Atacantul brazilian Rodrigo Varanda și-a anunțat retragerea...

România, tot mai dependentă de importuri: Peste 25% din legume și 40% din fructe aduse din străinătate

Peste un sfert din legumele consumate în România și 40% din fructe provin din import, conform unei analize realizate de Ziarul Financiar, pe baza...
Ultima oră
Pe aceeași temă