16.3 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăLifestyleWill Smith, laude aduse lui Lionel Messi după "filmul" realizat împreună: "Este...

Will Smith, laude aduse lui Lionel Messi după „filmul” realizat împreună: „Este fantastic”

Will Smith a colaborat cu celebrul fotbalist Lionel Messi pentru promovarea celui mai recent film al său, „Bad Boys 4”.

Fotbalistul de la Inter Miami l-a impresionat pe actorul de la Hollywood, iar Will Smith a povestit despre experiența avută alături de legenda fotbalului mondial într-un clip promoțional. În „Bad Boys 4”, Will Smith și Martin Lawrence revin pe ecrane cu noi aventuri pline de acțiune. Cei doi actori s-au implicat intens în campania de promovare a filmului, dorind să atragă cât mai mulți spectatori în cinematografe, inclusiv prin colaborarea lor inedită cu Messi.

Într-una dintre reclamele realizate pentru promovarea filmului, Lionel Messi a avut o apariție de senzație. Fotbalistul argentinian a fost prezentat într-o scenă în care îi bate la ușă starurilor de la Hollywood, întrebându-i dacă știu unde îi poate găsi pe „băieții răi”.

Într-un podcast la care a fost invitat după difuzarea reclamei, Will Smith a fost întrebat despre interacțiunea avută cu Lionel Messi. Starul de la Hollywood a recunoscut că momentul întâlnirii cu fotbalistul l-a surprins și a povestit mai multe despre experiența lor în cadrul colaborării pentru promovarea filmului.

Messi este fantastic! El nu face lucruri precum actoria, așa că este foarte interesant când vezi pe cineva care este de clasă mondială în ceea ce face, și apoi îti zâmbește ca un copil mic care e fericit pentru că face ceva nou. Îi plăcea să fie pe platourile de filmare, să lucreze și să facă piese. Am filmat o grămadă de piese sociale, ceea ce a fost ca o ușurare pentru el. Pot spune că s-a simțit de minune în noua lume. E distractiv de urmărit,

a declarat starul de la Hollywood în podcastul FULL SEND PODCAST.

În curând se vor împlini trei decenii de la lansarea seriei Bad Boys, moment care i-a deschis lui Will Smith calea către Ziua Independenței și statutul de star global. În prezent, Bad Boys: Ride or Die / Băieți Răi: Pe Viață și pe Moarte este deja în cinematografe și pare să fie hotărât să marcheze debutul verii pe marile ecrane, într-un context în care alte filme de acțiune precum Furiosa: Saga Mad Max și The Fall Guy / Cascadorul s-au confruntat cu reticența spectatorilor.

Cu toate că este o continuare a celei de-a treia părți a seriei, lansată în 2020, acțiunea explozivă și umorul din Bad Boys 4 îl transformă într-o opțiune agreabilă pentru două ore petrecute în confortul sălii de cinema.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

SUA vor trimite Ucrainei un nou ajutor militar de 375 milioane de dolari

Statele Unite vor trimite Ucrainei un nou pachet de ajutor militar, care include un număr neprecizat de bombe cu dispersie cu rază medie de...

Ucraina primește de la SUA un nou pachet de ajutor militar în valoare de 375 milioane de dolari

SUA vor trimite Ucrainei un număr neprecizat de bombe cu dispersie cu rază medie de acțiune și o serie de rachete, artilerie și vehicule...

Zelenski îi va prezenta lui Biden „planul victoriei“, care va pune capăt războiului

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat marți Consiliului de Securitate al ONU să impună Rusiei o soluție de pace în războiul cu Ucraina. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă