27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăEXCLUSIV. Dovada că denunțul din dosarul șpăgilor de la Poliția Locală Sector...

EXCLUSIV. Dovada că denunțul din dosarul șpăgilor de la Poliția Locală Sector 1 nu este al primarului Clotilde Armand

Noi informații din dosarul privind șpăgile luate de Poliția Locală Sector 1 demonstrează că primarul Clotilde Armand minte, încercând să se folosească de o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție (DNA), pentru a-și atrage mai mulți votanți.

Surse din anchetă au declarat, pentru cotidianul național ROMÂNIA LIBERĂ că în referatul denunțătorului apar inițialele M.D., prin urmare, în niciun caz nu este vorba de o plângere primarului sectorului 1, în ciuda declarațiilor făcute de Clotilde Armand.

Din ionformațiile noasstre, M.D. este Monica Diaconu, șef serviciu juridic în cadrul Poliției Locale.

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER), Dan Podaru, o condamnă pe Clotilde Armand pentru că încearcă să-și însușească o acțiune a organelor de anchetă.

“Așa cum era de bănuit, iată că se dovedește faptul că primarul Clotilde Armand minte și manipulează populația și încearcă să profite de această anchetă în scop electoral. Este o rușine și o demonstrație a lipsei de caracter actualului primar”, a declarat, pentru ROMÂNIA LIBERĂ, Dan Podaru.

Citește și:

DNA demontează minciunile primarului Clotilde Armand, care a vrut să se folosească de activitatea Direcției în campanie

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Volkswagen își revizuiește din nou prognozele anuale din cauza performanțelor slabe și a condițiilor economice dificile

Volkswagen a anunțat vineri o revizuire negativă a previziunilor sale anuale, marcând a doua ajustare în mai puțin de trei luni. Această decizie a...

Visul Î.P.S. Ciolacu – Academia Catavencu

Î.P.S. Marcel Ciolacu… Nu, nu a trecut la cele bisericești. Î.P.S. înseamnă Întâiul Președinte Simigiu. Așadar, Î.P.S. Marcel Ciolacu a avut un vis....

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...
Ultima oră
Pe aceeași temă