27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialProgramul saptamanal de oprire a apei

Programul saptamanal de oprire a apei

Luni. Intre orele 8,30-18,30, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Calea Rahovei – de la Tudor Vladimirescu pana la Bd. Libertatii, Sabinelor – de la Uranus la Calea Rahovei, Uranus – din Calea Rahovei pana la Sabinelor si Sapunari.
Marti. Intre orele 8,30-18,30, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Splaiul Independentei – de la Cofetaria Tosca pana la Ilfov; Bd. Kogalniceanu – pana la E. Radu. Intre orele 8,30-18,30, nu vor avea apa consumatorii din perimetrul strazilor: Politiei, Brutus, Sapientei, Libertatii, Natiunile Unite, Splaiul Independentei, Danielopol, Sfintii Apostoli, Orleanu, Apolodor si Vanatori. Intre orele 8,30-16,30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Nita Elinescu, Esarfei, Gura Calnaului, Voineasa, Doliei, Stiubei, Vantului, Patlaginei, Vrejului si Stirului. Intre orele 9-16, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Oltenitei, Daracului si Martisor. De la ora 21 a zilei de marti si pana miercuri, ora 2, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Mihai Eminescu – intre Calea Dorobanti si Polona, Calea Dorobanti – intre Mihai Eminescu si Piata Lahovari, Intrarea Urarii, precum si la Spitalul Oftalmologic. Intre orele 9-20, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Gloriei, Jiului, Natatiei, Izbiceni si Ardealului. Intre orele 8,30-22,30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Subcetate, Jimbolia, Bd. Bucurestii Noi si Chitina. De la ora 9 a zilei de marti si pana miercuri, ora 9, vor ramane fara apa consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Dudesti – Pantelimon si Soseaua Garii Catelu. Intre orele 9-12, se va opri apa la consumatorii de pe strada Aron Florian.
Miercuri. Intre orele 9-14, se va intrerupe apa la consumatorii de pe strada Tudor Arghezi. Intre orele 8-24, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Jilava, Drumul Bercenarului, Soseaua Giurgiului, Actiunii, Iordache Nastase, Sinei, Drumul Gazarului, Straja, Resita, Luica si Rosiori, precum si la Romsine Prodcomimpex SRL.
Joi. Intre orele 8,30-20,30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Fundeni – intre Soseaua Dobroiesti si podul Fundeni, precum si la Magazin XXL si Magazin ROMSTAL. De la ora 9 a zilei de joi si pana vineri, ora 9, va fi presiune scazuta la consumatorii din Comuna Dobroiesti, Soseaua Dudesti, Pantelimon si Gara Catelu. Intre orele 9-22, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Piata Charles de Gaulle, Aviatorilor, Calea Dorobanti, Constantin Prezan, Primaverii si Grigore Mora. Intre orele 9-24, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Jimbolia, Bd. Bucurestii Noi, Subcetate si Chitila.
Vineri. Intre orele 9-21, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Cetatea Histria – intre Drumul Taberei si Delinesti, Delinesti, Pascani – intre Delinesti si Aleea Pascani, Aleea Pascani, Tg. Neamt – intre Aleea Pascani si Drumul Taberei, Drumul Taberei – intre Tg. Neamt si Cetatea Histria. Apa Nova a luat aceste masuri in vederea efectuarii unor lucrari de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Cele mai citite

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Eroul de la Năstasia

Dragul nostru Ilie Năstase, cunoscut mai ales pentru câteva voleuri luate de la poliție fiind prins băut la volan, dar și pentru schimbarea...

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă