18 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSocialEvenimentFlorin Piersic are "o evoluศ›ie lent favorabilฤƒ" รฎn spital

Florin Piersic are „o evoluศ›ie lent favorabilฤƒ” รฎn spital

Actorul Florin Piersic rฤƒmรขne รฎn spital รฎnsฤƒ are „o evoluศ›ie lent favorabilฤƒ”, anunศ›ฤƒ un comunicat transmis de Spitalul Clinic de Ortopedie Foiศ™or.

Comunicatul a fost transmis รฎn dimineaศ›a de 14 mai 2024.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, fฤƒcutฤƒ รฎn aceastฤƒ dimineaศ›ฤƒ, de cฤƒtre echipa medicalฤƒ prezintฤƒ o evoluศ›ie lent favorabilฤƒ. Starea generalฤƒ se amelioreazฤƒ, parametrii biologici inflamatori รฎnregistreazฤƒ o scฤƒdere faศ›ฤƒ de ziua precedentฤƒ”, precizeazฤƒ comunicatul difuzat de conducerea Spitalului Foiศ™or.

Actorul Florin Piersic are 88 de ani.ย Medicii i-au pus diagnosticul de septicemieย (infecศ›ie generalizatฤƒ). Dupฤƒ un tratament รฎn spital ศ™i dupฤƒ ce i-a fost extrasฤƒ proteza pe care o avea montatฤƒ la genunchi, pacientul a reuศ™it pentru prima oarฤƒ, รฎn ziua de 11 mai, sฤƒ se ridice pe marginea patului.

Acum cรขteva zile, premierul Ciolacu ศ™i ministrul Rafila fฤƒcuserฤƒ o vizitฤƒ la Spitalul Foiศ™or, pentru a se interesa de starea รฎndrฤƒgitului actor.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  XFacebook ศ™i Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ