10.2 C
București
miercuri, 1 ianuarie 2025
AcasăȘtirile zileiAmbasada Elveției citează versurile lui Nemo: "Cine decide ce este greșit, ce...

Ambasada Elveției citează versurile lui Nemo: „Cine decide ce este greșit, ce este corect? Totul este echilibru, totul este lumină”

Ambasada Elveției în România transmite pe internet un mesaj în care citează versurile cântecului interpretat de Nemo, care a câștigat finala concursului Eurovision 2024.

„Lasă-mă să-ți spun o poveste despre viață, despre bine și rău, mai bine ține-te bine. Cine decide ce este greșit, ce este corect? Totul este echilibru, totul este lumină”, este fragmentul din cântecul lui Nemo, reluat în mesajul transmis de Ambasada Elveției.

„Felicitări artistului Nemo din Elveția care cu piesa sa The Code – incluzând versuri cu mesaje atât de puternice precum cele de mai sus – a triumfat aseară pe scena celei de-a 68-a ediții a Eurovision Song Contest. Ne vedem anul viitor în Elveția pentru Eurovision 2025!”, transmite Ambasada Elveției.

Finala concursului muzical Eurovision 2024 s-a desfășurat în orașul Malmo din Suedia în ziua de 12 mai 2024. Piesa care a câștigat finala, piesă interpretată de Nemo, este controversată. Criticile sunt legate mai ales de faptul că Nemo a cântat îmbrăcat în roz, purtând fustă și s-a declarat de orientare non-binară.

Unul dintre cei care a criticat prestația lui Nemo a fost Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR.

În anul 2024, România nu a participat la concursul Eurovision. Motivul invocat oficial pentru decizia de a nu participa a fost lipsa de fonduri.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

WhatsApp va întrerupe suportul pentru telefoane vechi în februarie 2025

Din luna februarie 2025, aplicația WhatsApp nu va mai fi disponibilă pe o serie de telefoane mai vechi, inclusiv modele iPhone, Samsung și Huawei,...

Detalii noi despre prăbușirea avionului Jeju Air: Date extrase din cutiile negre

Autoritățile sud-coreene au făcut progrese semnificative în ancheta privind prăbușirea avionului Jeju Air în Muan, Coreea de Sud, care a dus la moartea a...

Giganții din retailul american domină topul celor mai mari companii din lume în 2024

În 2024, marile companii din retail din Statele Unite, Walmart și Amazon, au ajuns în fruntea clasamentului global al celor mai mari companii după...
Ultima oră
Pe aceeași temă