18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒFirea trebuie sฤƒ se retragฤƒ din cursa pentru europarlamentare dacฤƒ va candida...

Firea trebuie sฤƒ se retragฤƒ din cursa pentru europarlamentare dacฤƒ va candida la Primฤƒrie, susศ›ine AUR

Partidul AUR considerฤƒ cฤƒ Gabriela Firea trebuie sฤƒ renunศ›e la candidatura pentru un post de europarlamentar dacฤƒ doreศ™te sฤƒ candideze la Primฤƒria Capitalei.

Acest punct de vedere este transmis de Mihai Enache, preศ™edintele filialei AUR Bucureศ™ti. Enache este ศ™i el candidat la Primฤƒria Capitalei, din partea AUR.

โ€žDe la reporter la moderator ศ™i prezentator TV, de la < decรขt politician, mai bine casnicฤƒ > la purtฤƒtor de cuvรขnt, astฤƒzi Gabriela Firea nu se decide dacฤƒ รฎศ™i doreศ™te sฤƒ fie primar de Bucureศ™ti sau europarlamentar. Pentru cฤƒ รฎn acest moment este unul dintre numele aruncate pe piaศ›ฤƒ de PSD drept candidat la Primฤƒria Generalฤƒ, dar se regฤƒseศ™te รฎncฤƒ pe lista de candidaturi la alegerile europarlamentare, firesc este sฤƒ aleagฤƒ ศ™i sฤƒ renunศ›e la una dintre ele, ori la ambele, dacฤƒ ar avea decenศ›a de a ieศ™i din scenฤƒ dupฤƒ dezvฤƒluirile privind azilele groazeiโ€, a declarat Mihai Enache.

Liderul AUR Bucureศ™ti precizeazฤƒ cฤƒ el รฎnsuศ™i a renunศ›at la candidatura de la europarlamentare „pentru a se dedica cursei pentru Primฤƒria Municipiului Bucureศ™ti”. Mihai Enache prezintฤƒ ศ™i exemplul colegei sale, Ramona Bruynseels, care va candida pentru Primฤƒria Sectorului 1 ศ™i care, din acest motiv, s-a retras de pe lista de candidaศ›i AUR la alegerile europarlamentare.

รŽn ศ™edinศ›a PNL – PSD din ziua de 22 aprilie 2024 s-a renunศ›at la Cฤƒtฤƒlin Cรฎrstoiu drept candidat comun al acestor douฤƒ partide la funcศ›ia de primar general. Drept urmare, Gabriela Firea a redevenit candidatul PSD pentru funcศ›ia de primar general al Capitalei.

Din partea PNL, candidat la funcศ›ia de primar general este Sebastian Burduja. Pentru aceastฤƒ funcศ›ie mai candideazฤƒ Nicuศ™or Dan (Dreapta Unitฤƒ – Reper) ศ™i Cristian Popescu Piedone (PPUSL).

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

Hei, coศ™mar, coศ™marโ€ฆ

De la un timp, noaptea, am coลŸmaruri. Pentru cฤƒ totuลŸi sunt un om echilibrat, am hotฤƒrรขt sฤƒ visez ziua, cu ochii deschiลŸi. De...

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ