24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒEconomieAutoTesla reduce cu 2.000 de dolari preศ›urile modelelor Y, X ศ™i S...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari preศ›urile modelelor Y, X ศ™i S รฎn SUA

Tesla a redus preศ›urile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X ศ™i Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la cรขteva zile dupฤƒ ce livrฤƒrile din primul trimestru ale celui mai valoros producฤƒtor auto din lume nu s-au ridicat la aศ™teptฤƒrile pieศ›ei, scrie Reuters.

Producฤƒtorul de vehicule electrice al lui Elon Musk a redus preศ›urile pentru varianta de bazฤƒ a Model Y la 42.990 de dolari, รฎn timp ce variantele cu autonomie mare ศ™i de performanศ›ฤƒ au acum preศ›uri de 47.990 de dolari ศ™i, respectiv, 51.490 de dolari, potrivit site-ului sฤƒu.

Versiunea de bazฤƒ a Model S costฤƒ acum 72.990 de dolari, iar varianta Plaid 87.990 de dolari. Varianta de bazฤƒ a Model X costฤƒ acum 77.990 de dolari, iar Plaid are un preศ› de 92.900 de dolari.

De asemenea, Tesla North America a precizat รฎntr-o postare pe site-ul X cฤƒ va pune capฤƒt beneficiilor programului de recomandare pe toate pieศ›ele, dupฤƒ 30 aprilie.

Programul de recomandare permite cumpฤƒrฤƒtorilor sฤƒ obศ›inฤƒ vouchere prin recomandฤƒri de la clienศ›ii existenศ›i, o strategie folositฤƒ de mult timp de producฤƒtorii auto tradiศ›ionali pentru a stimula vรขnzฤƒrile.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

O parte din centrala nuclearฤƒ de la Zaporojie ar putea fi demolatฤƒ dupฤƒ avariile cauzate de incendiu, anunศ›ฤƒ AIEA

O parte din cea mai mare centralฤƒ nuclearฤƒ din Europa, centrala de la Zaporojie, va trebui probabil demolatฤƒ dupฤƒ ce a fost avariatฤƒ de...

Alfred Bulai, audiat din nou pentru acuzaศ›ii de agresiune sexualฤƒ. Anchetatorii fac percheziศ›ii suplimentare

Sociologul Alfred Bulai, reศ›inut miercuri dimineaศ›ฤƒ, a fost adus joi รฎn faศ›a procurorilor de la Parchetul Judecฤƒtoriei Sectorului 1 pentru a fi audiat รฎn...

Scandal de proporศ›ii dupฤƒ ce s-au aflat salarile de Manchester United! Casemiro, ศ›inta fanilor

Salariile jucฤƒtorilor de la Manchester United: Casemiro ศ™i Bruno Fernandes, cei mai bine plฤƒtiศ›i. Fanii lui Manchester United au fost uimiศ›i sฤƒ descopere salariile jucฤƒtorilor...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ