14.9 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSportFotbalRapid, înfrângeri pe linie în play-off! Sepsi OSK dă lovitura în Giulești...

Rapid, înfrângeri pe linie în play-off! Sepsi OSK dă lovitura în Giulești la ultima fază

Rapid a contorizat al patrulea eșec consecutiv din play-off, după ce a fost învinsă cu 1-0 de Sepsi OSK, pe Stadionul Giulești, cu un gol marcat la ultima fază a meciului.

Oaspeţii au dominat finalul de partidă şi au ratat o mare ocazie, prin Roland Varga (90), singur cu portarul Marian Aioani. Sepsi OSK a avut şi un gol anulat pentru ofsaid, marcat de acelaşi Debeljuh (90+1).

Unicul gol al partidei din Giulești a fost înscris de atacantul croat Gabriel Debeljuh, la ultima fază a meciului, în minutul 90+5, după o centrare a lui Marius Ştefănescu.

La final, suporterii Rapidului i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi.

După acest nou insucces, Rapid se află pe poziția a cincea în play-off, cu 28 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi OSK, care ocupă locul șase.

Etapa următoare, Rapid întâlnește FCSB.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

E oficial! Adrian Vasile, OUT de la CSM București! Primele declarații ale antrenorului

Așa cum toată lumea se aștepta, CSM Bucureşti s-a despărțit de Adrian Vasile, după ce antrenorul nu a reușit să o califice pe noua...

93.000 de companii au beneficiat de finanţare prin intermediul programului IMM Invest

Un număr de 93.000 de companii au beneficiat, până în prezent, de finanţare prin intermediul programului IMM Invest, începând cu 1 iunie 2020, a...

Cutremur în sudul Italiei! Sute de locuitori au fost evacuați

Aproximativ 140 de deținute dintr-o închisoare de femei de lângă Napoli au fost evacuate pentru evaluări structurale, în timp ce zeci de clădiri de...
Ultima oră
Pe aceeași temă