25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportTenisStefanos Tsitsipas, calificare facilă în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas, calificare facilă în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas l-a învins în două seturi pe rusul Karen Hacianov, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo.

Cap de serie numărul 12, Tsitsipas a reuşit cel mai bun rezultat al său din acest an, după semifinala de la turneul ATP 250 de la Los Cabos.

Învingător în 2021 şi 2021 la Monte Carlo, Tsitsipas a dominat clar duelul cu Hacianov, cap de serie numărul 15, şi va juca în semifinale contra câştigătorului dintre italianul Jannik Sinner, al doilea favorit, şi danezul Holger Rune, cap de serie numărul şapte.

În sferturi mai sunt programate, vineri, partidele Novak Djokovic (Serbia/favoritul numărul unu) – Alex De Minaur (Australia/cap de serie numărul 11) şi Ugo Humbert (Franţa/cap de serie nr. 14) – Casper Ruud (Norvegia/al optulea favorit).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

INCREDIBIL. 35.000.000 de euro un kilometru de autostradă București-Brașov

La propunerea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, Guvernul a adoptat recent o investiție exorbitantă pentru „ciotul” de 5,18 km ai tronsonului Cristian-Codlea...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...

Daniel Niculae se desparte de Rapid. “Contractul lui nu va mai fi prelungit”

Contractul lui Daniel Niculae la Rapid nu va fi prelungit, anunță Victor Angelescu, acționar minoritar al clubului din Giulești. "Daniel Niculae este preşedintele clubului până...
Ultima oră
Pe aceeași temă