12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFotbalSchimbare de lider în Liga a 2-a! Cum arată clasamentul după prima...

Schimbare de lider în Liga a 2-a! Cum arată clasamentul după prima etapă din play-off

Prima rundă a play-off-ului Liga a 2-a a adus schimbarea de lider, după ce ieri, în ultima partidă, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a învins-o cu 2-0 pe CSC 1599 Șelimbăr, care a pierdut astfel prima poziție în clasament.

Formația pregătită de Robert Ilyes s-a impus cu 2-0 și, în urma acestui eșec, CSC 1599 Șelimbăr pierde primul loc în clasament, noul lider fiind Unirea Slobozia. Acum, ialomițenii au un punct avans în fața formației din Sibiu.

Unirea Slobozia a trecut în această rundă, pe teren propriu, de CS Mioveni, scor 1-0. Etapa inaugurală a fost deschisă de meciul dintre Corvinul Hunedoara și Gloria Buzău, încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Potrivit FRF, Următoarea rundă din play-off va debuta joi, 4 aprilie, cu partida CS Mioveni – Gloria Buzău. Sâmbătă, 6 aprilie, avem programat duelul dintre CSC 1599 Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, runda a doua din play-off urmând să se încheie duminică, 7 aprilie, cu meciul dintre Unirea Slobozia și AFK Csikszereda.

Cum arată clasamentul play-off-ului la finalul primei etape

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă