13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportFotbalKoeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a avertizat selecționerul Ronald Koeman jucătorii înaintea partidei de pregătire de marți cu Germania, potrivit jurnalul.ro.

Olandezii au învins Scoția cu 4-0, vineri, la Amsterdam, tot într-un amical, dar Koeman a fost departe de a fi mulțumit de prestația echipei sale, despre care a spus că a fost una neglijentă, scrie Reuters.

Avertismentul lui Koeman față de jucătorii săi vine după ce Germania, tot într-un amical, a învins Franța, cu 2-0, la Lyon.

“Vreau să jucăm mai bine în posesie și să dăm mai puține ocazii adversarilor”, a declarat Koeman. “Am avut foarte multe mingi pierdute, de către mai mulți jucători. (…) A fost dezamăgitor”, a mai arătat selecționerul Olandei, referindu-se la victoria cu Scoția.

Olanda are un cvintet de jucători din Bundesliga în echipa sa – Xavi Simons, Donyell Malen, Wout Weghorst, Jeremie Frimpong și Matthijs de Ligt.

OLANDA -GERMANIA 1-2. Olanda aproape eliminata de la Euro 2012

Echipa de fotbal a Germaniei a învins Olanda cu scorul de 2-1 (2-0), miercuri seara, pe stadionul ”Metalist” din Harkov, în Grupa B la EURO 2012, competiţie de fotbal găzduită de Polonia şi Ucraina în perioada 8 iunie – 1 iulie, potrivit Agerpres.
Mario Gomez a marcat golurile Germaniei (24, 38), ambele din pasele lui Schweinsteiger, iar Olanda a redus din diferenţă în partea secundă prin Robin van Persie (73). Germania este prima echipă calificată în sferturile de finală ale competiţiei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef. Gurile rele...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă