14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 738: Un mort și mai mulți răniți, în...

Rusia – Ucraina, ziua 738: Un mort și mai mulți răniți, în urma unui nou atac asupra Belgorod

Un civil a fost ucis şi alţi doi au fost răniţi într-un atac cu dronă în regiunea rusă Belgorod, care se învecinează cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional.

“Va fi o dimineaţă dificilă”, a scris Viaceslav Gladkov pe Telegram, adăugând că două districte din regiunea sa au fost atacate de drone.

“Un civil a fost ucis, alţi doi au fost răniţi” într-unul dintre atacurile din districtul Cernianski, a spus el.

Potrivit lui Gladkov, Belgorod, capitala regională, a fost vizată sâmbătă dimineaţă de lovituri care au avariat mai multe clădiri rezidenţiale.

Ministerul rus al Apărării a declarat că a distrus 11 rachete trase de sistemele de lansatoare de rachete Vampire din Ucraina deasupra regiunii Belgorod.

Citește și:

A 737-A ZI DE RĂZBOI

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Florin Piersic, în pericol. Actorul suferă de septicemie, o infecție generalizată în corp

Potrivit declarațiilor managerului Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Florin Crișan, actorul în vârstă de 88 de ani Florin Piersic se confruntă cu o infecție generalizată,...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...
Ultima oră
Pe aceeași temă