21.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaDouă persoane au murit și alte 30 sunt rănite după ce o...

Două persoane au murit și alte 30 sunt rănite după ce o rachetă rusească a lovit la Krivoi Rog, în centrul Ucrainei

Două persoane au murit și alte 30 au fost fost rănite după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de apartamente dintr-un oraș din centrul Ucrainei, a declarat, potrivit SkyNews, potrivit observatornews.ro.

Atacul asupra Krivoi Rog a rănit grav cinci persoane și a rănit alte 25, potrivit guvernatorului regiunii Dnipropetrovsk, Serhiy Lysak. Printre cei răniți grav s-a numărat un copil, transmite președintele ucrainean.

Președintele Volodimir Zelenski, care s-a născut și a crescut în Krivoi Rog, a declarat pe Telegram că operațiunile de căutare sunt în desfășurare și vor continua „atâta timp cât va fi nevoie”.

O rachetă rusească a făcut cel puțin două victime în orașul ucrainean Krivoi Rog

O rachetă rusească a făcut cel puțin două victime în orașul ucrainean Krivoi Rog, din centrul țării, într-un nou bombardament asupra teritoriului acesteia.

O rachetă rusească a lovit un oraş din centrul Ucrainei, iar autorităţile locale vorbesc despre cel puţin două victime, anunţă Sky News.

Forţele ruseşti au lansat un atac cu rachete asupra oraşului Krivoi Rog, situat în centrul Ucrainei, au anunţat sâmbătă autorităţile locale prin intermediul aplicaţiei Telegram, conform businessmagazin.ro.

O rachetă rusească a lovit în centrul Ucrainei, la Krivoi Rog, făcând cel puțin două victime
Administraţia militară din Krivoi Rog susţine că în urma atacului au existat cel puţin două victime.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...

Armata israeliană a lovit din nou fieful Hezbollah din Beirut

Armata israeliană a anunţat sâmbătă după-amiază o nouă lovitură asupra fiefului Hezbollah din Beirut, la o zi după un puternic bombardament asupra cartierului general...

Răspunsul Hezbollah după moartea liderului său Hassan Nasrallah

Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat, sâmbătă, moartea liderului său, Hassan Nasrallah, după ce Israelul a anunțat că acesta a fost ucis vineri într-un atac...
Ultima oră
Pe aceeași temă