13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăPoliticăSilvestru Șoșoacă, exclus oficial din partidul S.O.S România

Silvestru Șoșoacă, exclus oficial din partidul S.O.S România

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a fost exclus oficial din partidul S.O.S. România, formațiunea politică condusă de soția sa. Acesta era membru fondator şi ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte.

Potrivit unui comunicat de presă, șoțul Dianei Șoșoacă nu este singurul care a fost exclus din partidul S.O.S.

Întrunit la solicitarea organizațiilor județene în plenară extraordinară în data de 24.02.2024, la București, Consiliul Național al Partidului S.O.S. România a decis următoarele:

  • Excluderea din partid a următorilor: Dumitru-Silvestru Șoșoacă, Mihai Rapcea, Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana. În cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă, au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, președintele partidului, abținându-se de la vot.
  • Excluderea din Biroul Executiv Central a lui Marcel Viziteu, membru fondator, acesta rămânând membru simplu al partidului. Doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă a solicitat în acest caz doar vot de blam, dar majoritatea a decis excluderea lui Marcel Viziteu din BEX.

De asemenea, s-a decis faptul că partidul S.O.S. România nu va face alianțe pre-electorale cu PSD, PNL, USR, UDMR sau AUR.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef. Gurile rele...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă