20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒLifestyleSony Music Group ar fi plฤƒtit cel puศ›in 600 de milioane de...

Sony Music Group ar fi plฤƒtit cel puศ›in 600 de milioane de dolari pentru jumฤƒtate din catalogul lui Michael Jackson

Sony Music Group ar fi plฤƒtit cel puศ›in 600 de milioane de dolari (475 de milioane de lire sterline) pentru jumฤƒtate din catalogul lui Michael Jackson, noteazฤƒ BBC.

Dacฤƒ informaศ›ia este corectฤƒ, asta รฎnseamnฤƒ cฤƒ activele muzicale ale cรขntฤƒreศ›ului valoreazฤƒ peste 1,2 miliarde de dolari (950 de milioane de lire sterline).

De asemenea, afacerea ar fi cea mai mare tranzacศ›ie realizatฤƒ vreodatฤƒ pentru operele unui singur muzician.

Michael Jackson, care a murit รฎn 2009 la vรขrsta de 50 de ani, este unul dintre cele mai de succes staruri pop din toate timpurile, cu peste 400 de milioane de discuri vรขndute รฎn รฎntreaga lume. Chiar ศ™i aศ™a, aceasฤƒ cifrฤƒ este contestatฤƒ ศ™i ar putea fi mult mai mare.

Albumul sฤƒu din 1982, „Thriller”, este รฎn continuare cel mai bine vรขndut album din toate timpurile, potrivit Guinness World Records (n.r Cartea Recordurilor).

Regele muzicii pop este, de asemenea, extrem de popular pe serviciile de streaming, cu aproape 40 de milioane de ascultฤƒtori lunari pe Spotify.

Piesele sale „Billie Jean” ศ™i „Beat It” au fost ascultate de peste un miliard de ori doar pe Spotify.

Un viitor film biografic cu nepotul lui Jackson รฎn rolul principal va creศ™te, de asemenea, fฤƒrฤƒ รฎndoialฤƒ, interesul pentru artist.

De asemenea, se pare cฤƒ acordul privind catalogul de fond va include piese ale altor artiศ™ti achiziศ›ionate de grupul editorial Mijac al lui Jackson, despre care se spune cฤƒ ar include hituri ale lui Ray Charles, Elvis Presley ศ™i Aretha Franklin.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Un francez avรขnd asupra lui 300 de grame de canabis a fost arestat la vama Petea din Satu Mare

Un cetฤƒลฃean francez a fost arestat dupฤƒ ce a fost depistat รฎn timp ce รฎncerca sฤƒ introducฤƒ รฎn ลฃarฤƒ, prin vama Petea, 300 de...

Creศ™tere de 8,1% รฎn comerศ›ul cu amฤƒnuntul รฎn primele ศ™apte luni ale anului

รŽn primele ศ™apte luni ale anului, cifra de afaceri din comerศ›ul cu amฤƒnuntul, un indicator esenศ›ial pentru consumul privat, a รฎnregistrat o creศ™tere de...

Tsitsipas ia o decizie dureroasฤƒ dupฤƒ eliminarea de la US Open: Anunศ›ul emoศ›ionant fฤƒcut de grec

Stefanos Tsitsipas se retrage de la Cupa Davis din cauza unei accidentฤƒri. Stefanos Tsitsipas a avut un turneu dezamฤƒgitor la US Open, fiind eliminat รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ