16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMutu, înaintea duelului cu Petrolul: „Trebuie să demonstrăm că suntem o echipă...

Mutu, înaintea duelului cu Petrolul: „Trebuie să demonstrăm că suntem o echipă puternică și în deplasare”

Noul antrenor al formației CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat, vineri, înaintea partidei cu Petrolul Ploiești, că îşi doreşte de la jucătorii săi să demonstreze că sunt un grup puternic şi în partidele din deplasare.

„Eu îmi doresc de la echipa mea să joace acelaşi fotbal bun şi în deplasare. Suntem o echipă mare, puternică şi ar trebui să demonstrăm lucrul ăsta şi departe de suporterii noştri. Avem un obiectiv în plan şi pentru a-l duce la bun sfârşit trebuie să ne câştigăm meciurile. Toţi băieţii sunt cu capul la fotbal, am un grup de jucători antrenabil şi asta îmi place”, a afirmat Mutu.

Tehnicianul spune că Petrolul Ploieşti, echipă pe care o va întâlni sâmbătă, joacă foarte bine pe teren propriu şi jucătorii săi trebuie să fie foarte concentraţi.

„Întâlnim o echipă redutabilă acasă, joacă foarte bine pe teren propriu, o echipă bătăioasă. Ne aşteaptă un meci dificil, suntem conştienţi de acest lucru, dar bineînţeles că dorim să câştigăm. Petrolul e o echipă care face faza de apărare foarte bine, are în componenţă şi jucători care pot face diferenţa în atac, aşa că trebuie să fim foarte concentraţi”, a mai spus Mutu, fost jucător la Petrolul.

CFR Cluj întâlnește Petrolul Ploieşti, sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul „Ilie Oană”, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Mari comici ai puliticii – Academia Catavencu

În ultima perioadă de timp, pe scena politicii noastre a urcat o nouă generație de politicieni – puliticienii! Așa cum lasă să se...

Brățara dacică adjudecată în Licitația Artmark de Istorie ajunge la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu

Eveniment cu totul deosebit în prima licitație din noul sezon al Casei A10 by Artmark. Brățara dacică adjudecată în Licitația Artmark de Istorie ajunge...

Mai mulți judecători s-au pensionat. Iohannis a semnat decretele

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 20 septembrie 2024, mai multe decrete de eliberare din funcție a unor judecători care au ieșit la...
Ultima oră
Pe aceeași temă